Douglas Deuren en Ramen

Bij Tuinhout Compleet verkopen wij niet alleen Douglas hout palen en ander bouwmateriaal, maar ook complete Douglas deuren en ramen zijn in het assortiment opgenomen. Deuren van Douglas hout bieden een mooie rustieke uitstraling en zijn in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar. Kijk op uw gemak door ons assortiment en pak de telefoon als u vragen heeft of meer informatie wilt. Bel 0416858502 of mail info@tuinhout-compleet.nl

Toont alle 37 resultaten

Douglas deuren kopen en kozijnen

Het Douglas hout van onze deuren is onbewerkt zodat u een eigen stijl kunt bepalen. We kunnen natuurlijk volledig afgewerkte deuren aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of chalet zelf gebouwd. Daar hoort natuurlijk een passende deur bij.

De onbehandelde deuren van Douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk. U kunt kiezen uit verschillende enkele en dubbele deuren, met of zonder ramen. Alle deuren met ramen zijn overigens wel voorzien van glas. Vergeet ook niet om een nachtslot te kopen om op de deur te monteren!

Levering van Douglas deuren en ramen

Bij Tuinhout Compleet kun je verwachten op een snelle levering en persoonlijke service. De Douglas deuren en ramen zijn voorzien van goed materiaal die heel lang meegaat. Een mooie afgewerkte deur is essentieel bij het aanleggen van bijvoorbeeld een tuinhuisje of chalet.

Bel gerust even bij vragen

Heeft u nog technische vragen voor ons? Of bent u benieuwd wat u mag verwachten van de levering van uw bestelling? Wat uw vragen ook zijn, we beantwoorden ze graag! Voor persoonlijk contact kunt u bellen met 0416 85 85 02.

Douglas deuren en ramen kopen
Douglas deuren en ramen

Assortiment Douglas dubbele deuren en kozijnen

Bij Tuinhout Compleet heeft u ook de keuze uit:
Douglas balkhout
Douglas planken
Douglas dakbeschot vellingdelen
Zweeds rabat douglas
Douglas regels en ribben
Douglas sponningplank
Douglas vlonderplanken
Douglas palen
Douglas schaaldelen
Douglas profielplanken

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Neem dan nu telefonisch contact met ons op!

Veelgestelde vragen over Douglas deuren en ramen

Waarom Douglas deuren en ramen kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze Douglas deuren en ramen zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Douglas deuren en ramen kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van Douglas deuren en ramen.

Waarom zijn de douglas deuren en ramen onbewerkt?

Onze deuren en ramen zijn onbewerkt, zodat u uw eigen stijl kunt toepassen. We kunnen volledig afgewerkte deuren en ramen aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of chalet zelf gebouwd of laten bouwen. Daar hoort natuurlijk een passende deur bij. De onbehandelde deuren van Douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk.

Kan ik ook zelf een houten deur of poort maken?

Gaat u uw tuin goed onderhanden nemen en is het tijd voor een nieuwe douglas houten deur of poort? Tuinhout-Compleet beschikt over een ruim assortiment van materialen die ideaal zijn om zelf uw poort of deur te maken. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. In het geval van een nieuwe tuindeur maken is dat ook zo. Alles moet goed uitgemeten worden en een goede voorbereiding is cruciaal.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 777 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...