Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Ramen en deuren

Bij Tuinhout Compleet verkopen wij niet alleen Douglas hout palen en ander bouwmateriaal, maar ook complete deuren en ramen zijn in het assortiment opgenomen. Deuren van Douglas hout bieden een mooie rustieke uitstraling en zijn in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar. Kijk op uw gemak door ons assortiment en pak de telefoon als u vragen heeft of meer informatie wilt.

Alle 27 resultaten

Het Douglas hout van onze deuren is onbewerkt zodat u een eigen stijl kunt bepalen

We kunnen natuurlijk volledig afgewerkte deuren aanbieden, maar u heeft uw tuinhuis of chalet zelf gebouwd. Daar hoort natuurlijk een passende deur bij. De onbehandelde deuren van Douglas hout kunt u zelf helemaal passend maken bij uw bouwwerk. U kunt kiezen uit verschillende enkele en dubbele deuren, met of zonder ramen. Alle deuren met ramen zijn overigens wel voorzien van glas. Vergeet ook niet om een nachtslot te kopen om op de deur te monteren!

Bel gerust even bij vragen

Heeft u nog technische vragen voor ons? Of bent u benieuwd wat u mag verwachten van de levering van uw bestelling? Wat uw vragen ook zijn, we beantwoorden ze graag! Voor persoonlijk contact kunt u bellen met 0416 85 85 02.

Het product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Vleugelraam enkel onbehandeld

none

Andere suggesties…

8023

Remmers HK-Lazuur kleurloos

3067

RVS dag- en nachtslot compleet

3079

Verstelbare duimheng verzinkt