Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd is 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Sponningplank

Een Douglas sponningplank van Tuinhout Compleet kunt u gebruiken voor het maken van een dakbeschot, voor het maken van deuren voor uw tuinhuis, of voor het maken van een schutting. Met een Douglas sponningplank heeft u geen doorkijknaden dus volledige privacy is gegarandeerd. Tuinhout Compleet is een online houthandel waar u op eenvoudige wijze uw bestelling plaatst. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Dan kunt u altijd even bellen.

Toont alle 2 resultaten

 • Douglas halfhoutrabat 18 x 140 mm geschaafd

  Vanaf: 10,50

  3,50 per meter

 • douglas planken

  Douglas Sponningplank 18 x 190 mm

  Vanaf: 13,65

  4,55 per meter

Met een Douglas sponningplank op maat kunt u alle kanten op

Wat voor toepassing u ook in uw hoofd heeft, met een Douglas sponningplank van Tuinhout Compleet kunt u het maken! Er worden op de website een aantal standaardmaten aangeboden, maar desgewenst kunnen wij de planken ook voor u op maat zagen. Wilt u een afwijkende maat doorgeven? Stuur dan even een email met de afmetingen, binnen een dag krijgt u een reactie met daarin de mogelijkheden.

Meer informatie nodig? Neem contact op

Ook als u wat hulp kunt gebruiken bij het plaatsen van uw bestelling kunt u contact opnemen met Tuinhout Compleet. En wist u al dat u verschillende materialen kunt kopen voor de afwerking van de Douglas sponningplank die u wilt bestellen? Weet u niet zeker welke afwerking het beste past? Neem contact op door te bellen met 0416 85 85 02.

0