Douglas Sponningplank

Een Douglas sponningplank van Tuinhout Compleet kunt u gebruiken voor het maken van een dakbeschot, voor het maken van deuren voor uw tuinhuis, of voor het maken van een schutting. Met een Douglas sponningplank heeft u geen doorkijknaden dus volledige privacy is gegarandeerd. Tuinhout Compleet is een online houthandel waar u op eenvoudige wijze uw bestelling plaatst. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Dan kunt u altijd even bellen naar 0416-858502 of mailen naar info@tuinhout-compleet.nl.

Enig resultaat

Eigenschappen van Douglas Sponningplanken

Met een Douglas sponningplank op maat kunt u alle kanten op
Wat voor toepassing u ook in uw hoofd heeft, met een Douglas sponningplank van Tuinhout Compleet kunt u het maken! Er worden op de website een aantal standaardmaten aangeboden, maar desgewenst kunnen wij de planken ook voor u op maat zagen. Wilt u een afwijkende maat doorgeven? Stuur dan even een email met de afmetingen, binnen een dag krijgt u een reactie met daarin de mogelijkheden.
Wandmodule sponningplank douglas blank-zwart

Voordeel van Douglashout

Een groot voordeel: Duurzaamheid. Dat geldt ook voor de sponningplanken van Douglashout. Met de juiste behandeling kan het wel langer dan 15 jaar meegaan. Daarnaast is Douglashout goed bewerkbaar, omdat het een vrij zachte massieve naaldhoutsoort is. Hierdoor is het materiaal goed te zagen, boren, schroeven, frezen enzovoort.

Kleur van het hout

Wanneer Douglashout nog jong is, heeft het een roodbruine kleur. Zodra het hout wat ouder begint te worden, verandert dit in een geelbruine kleur en is het hout harshoudend. Dit type hout kan dan goed machinaal bewerkt worden. Wanneer het langdurig in aanraking komt met verschillende omstandigheden van het weer, krijgt het op ten duur een prachtige natuurlijke vergrijzing. Mocht je dit niet mooi vinden, kun je het altijd bewerken met speciale UV-werende houtbeits! In vergelijking met andere houtsoorten, zoals hardhout en eikenhout, is Douglashout verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Douglas sponningplank kopen
Douglas sponningplank

Assortiment Douglashout
Bij Tuinhout Compleet heeft u ook de keuze uit:
Douglas balkhout
Douglas planken
Douglas schaaldelen
Zweeds rabat douglas
Douglas regels en ribben
Douglas palen
Douglas vlonderplanken
Douglas vellingdeel
Douglas deuren en ramen
Douglas profielplanken

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Neem dan nu telefonisch contact met ons op!

Veelgestelde vragen over Douglas sponningplanken

Waarom Douglas sponningplanken kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze Douglas sponningplanken zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Douglas sponningplanken kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van Douglas sponningplanken.

Wat is een sponningplank?

Een Douglas sponningplank is een plank die beschikt over een halfhoutverbinding. Daardoor is het zeer geschikt voor het realiseren van een compleet dichte wand.

Hoe lang gaat een sponningplank mee?

Een onbehandelde sponningplank van Douglashout gaat 10 tot 15 jaar mee. Door de juiste behandeling te geven verlengt u de levensduur van het hout extra. Zo blijft ook uw vlonder, pergola of tuinhuis er na behandeling een stuk mooier en netter uitzien!

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 777 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...