Douglas Regels en Ribben

Voor constructiewerk kunt u Douglas regels en ribben bestellen bij Tuinhout Compleet. Bij Tuinhout Compleet koopt u Douglas ribben en regels van hout dat uit verantwoord beheerde Europese bossen komt. Het bestellen van Douglas regels en ribben heeft u bij Tuinhout Compleet zo gedaan en het hout wordt desgewenst helemaal op maat geschaafd voor uw project. Kijk voor het assortiment op de website en neem contact op als u vragen heeft of de gewenste afmetingen door wilt geven. Bestel vandaag nog en u krijg uw bestelling binnen 10 werkdagen thuisbezorgd, ideaal toch? U hoeft er zelf niet eens de deur voor uit. Nadat u uw bestelling plaatst wordt er contact opgenomen om een afspraak te maken voor de levering. Heeft u hier nog vragen over? Stel ze dan gerust door contact op te nemen via 0416 85 85 02 of info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 5 resultaten

Toepassingen van Douglas regels en ribben

Gebruik Douglas ribben en regels voor het bouwen van een houten overkapping. We hebben het best goed voor elkaar in Nederland, alleen het weer wil niet altijd meewerken. En dat is jammer, want daarom maken de meeste mensen maar beperkt gebruik van hun tuin. Door een houten overkapping te bouwen kunt u veel langer genieten van uw buitenruimte. Door Douglas ribben en regels van Tuinhout Compleet te gebruiken zorgt u voor een duurzame overkapping waar u jarenlang plezier van heeft. En omdat Tuinhout Compleet samenwerkt met verschillende grote zagerijen door heel Europa is er vrijwel altijd genoeg op voorraad. Zo hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten!

Eigenschappen van Douglas regels en ribben

Regels en ribben van douglas heeft onbehandeld een minimale levensduur van 10-15 jaar. Naast de duurzaamheid wordt ook de kleur van de regels en ribben gewaardeerd. Zo zien wij dat Douglashout steeds meer terugkomt in de Nederlandse tuinen dankzij de warme uitstraling. Daarnaast is het hout goed te behandelen en gaat daarom lang mee. Douglas regels en ribben zijn afkomstig van de Europese Douglasspar.

Bezaagd of geschaafd

Met bezaagd hout bedoelen we ruw hout. De kans op bijvoorbeeld splinters is dan hoger. Geschaafd hout is veel gladder. Let op: Bij geschaafd hout vervalt ca. 7mm van de afmetingen, houdt hier dus goed rekening mee voor uw constructie. Daarnaast  wordt hier schaafkosten voor gerekend.

De kleur van Douglashout

Wanneer Douglashout nog jong is, heeft het een roodbruine kleur. Zodra het  verouderd, verandert dit langzaam in een licht geelbruine kleur en is het hout harshoudend. Op dat moment kan het hout goed machinaal bewerkt worden. Wanneer het langdurig in aanraking komt met verschillende weersomstandigheden heeft het een prachtige natuurlijke vergrijzing. Mocht je dit tegen willen gaan, kun je het altijd nog bewerken met speciale UV-werende houtbeits! In vergelijking met andere houtsoorten, zoals hardhout en eikenhout, is Douglashout verkrijgbaar voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Assortiment Douglashout

Douglashout is duurzaam en vrij goedkoop. Daarom komen de douglas regels en ribben steeds vaker terug bij verschillende constructies. Douglas regels en ribben zijn ideaal te gebruiken voor tuinmeubels, schuttingen, aanbouwingen, overkappingen, schuren, veranda’s en voor ieder ander tuinproject!

Douglas regels en ribben kopen
Douglas regels en ribben

Bij Tuinhout Compleet heeft u ook de keuze uit:
Douglas palen
Douglas planken
Douglas schaaldelen
Zweeds rabat douglas
Douglas balkhout
Douglas sponningplank
Douglas vlonderplanken
Douglas vellingdeel
Douglas deuren en ramen
Douglas profielplanken

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Neem dan nu telefonisch contact met ons op!

Veelgestelde vragen over Douglas regels en ribben

Waarom Douglas regels en ribben kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze Douglas regels en ribben zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Douglas regels en ribben kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en de eigenschappen van Douglas regels en ribben.

Voor welke constructies zijn Douglas regels en ribben geschikt?

De Douglas regels/ribben zijn geschikt voor lichte constructies, voor het maken van raamwerken en frames. Toepasbaar voor schutting, pergola, afdak, maar ook voor een frame voor een vlonder / terras. Mooie luxe uitstraling, perfecte milieuvriendelijke vervanging voor geïmpregneerd hout.

Hoe snel vergrijsd Douglashout?

Douglashout is een houtsoort met een geheel eigen uitstraling. Het hout heeft een warme kleur en brengt dit ook mooi over in de tuin. De warme kleur van dit hout blijft er alleen niet voor altijd zo mooi uitzien. Na gemiddeld 15 jaar zal het hout vergrijzen.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...