Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Glazen schuifwanden

Duik in de wereld van elegante en praktische buitenleefruimtes met onze glazen schuifwand, een perfecte aanvulling voor elk modern huis of tuin. Deze schuifwanden bieden niet alleen een stijlvolle manier om uw interieur met de natuur te verbinden, maar zorgen ook voor een flexibele oplossing om het hele jaar door van uw buitenruimte te genieten. Beschikbaar in een reeks van kleuren, en verschillende afmetingen past onze glazen schuifwand naadloos bij elke stijl. Ontdek hoe deze veelzijdige schuifwanden uw leefruimte kunnen transformeren, natuurlijk licht kunnen maximaliseren en een onbelemmerd uitzicht op uw tuin kunnen bieden. Vragen? Stuur dan een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl of bel naar 0416858502.

Glazen schuifwand voor buiten in diverse kleuren en afmetingen

Glas schuifwand kopenDe glazen schuifwand voor buiten is een veelzijdige toevoeging aan elke buitenruimte, die zowel functionaliteit als stijl naar een hoger niveau tilt. Bij Tuinhout Compleet begrijpen we dat elke ruimte uniek is, daarom bieden we glazen schuifwanden aan in een breed scala aan kleuren en afmetingen, zodat u de perfecte match voor uw project kunt vinden.

Onze collectie omvat glazen schuifwanden in de volgende verfijnde kleuren:

  • Antraciet (RAL 7024)
  • Crème wit (RAL 9001)
  • Verkeerswit (RAL 9016)
  • Zwart (RAL 9005)

Of u nu op zoek bent naar een subtiele integratie met uw bestaande ontwerp of een opvallend contrast wilt creëren, onze kleuropties bieden de flexibiliteit die u nodig heeft om uw visie tot leven te brengen. 

Daarnaast zijn onze glazen schuifwanden voor buiten beschikbaar met 2, 3, 4, 5, of 6 rails, waardoor u de vrijheid heeft om de indeling te kiezen die het beste past bij de grootte en functionaliteit van uw ruimte. Met hoogtes variërend van 2 tot 2,5 meter, garanderen we dat er een oplossing is voor vrijwel elke situatie, van intieme patio’s tot ruime terrassen.

Ook als u zoekt naar plaathout of EPDM dakbedekking kunt u bij ons terecht.

Glazen wand buiten: Stijl en functionaliteit gecombineerd

Een glazen wand buiten brengt een unieke combinatie van stijl en functionaliteit naar elke buitenruimte, van terrassen tot balkons. Bij Tuinhout Compleet begrijpen we dat het integreren van een glazen schuifwand niet alleen een mooie upgrade voor uw woning is, maar ook een praktische verbetering die het hele jaar door voordelen biedt. Onze glazen schuifwanden zijn ontworpen om de natuurlijke lichtinval te maximaliseren, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen weersinvloeden zonder het uitzicht te belemmeren.

Deze wanden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuropties, waardoor ze naadloos aansluiten bij elk exterieurontwerp. Ze zijn niet alleen een blikvanger maar ook een investering in uw wooncomfort, door het hele jaar door een ononderbroken verbinding met de buitenwereld te garanderen. Kies voor de glazen wanden van Tuinhout Compleet en ervaar een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit in uw buiten ruimte.

De voordelen van een glas schuifwand

Een glas schuifwand biedt een reeks voordelen die zowel de functionaliteit als het uiterlijk van uw woning of buitenruimte verrijken, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die streven naar een naadloze integratie van comfort en moderne stijl. Hier volgt een kort overzicht van enkele sleutelvoordelen:

  1. ​​Natuurlijke lichtinval: Glazen schuifwand maximaliseert de hoeveelheid natuurlijk licht in uw leefruimte, wat zorgt voor een heldere en uitnodigende sfeer.
  2. Optimale benutting van buitenruimtes: Met een glas schuifwand kunt u ook tijdens minder gunstige weersomstandigheden genieten van uw tuin of terras.
  3. Stijlvolle waarde: Een glas schuifwand voegt een modern en elegant element toe aan het exterieurontwerp, dat bijdraagt aan de algehele uitstraling en waarde van uw woning.
  4. Flexibiliteit in gebruik: De schuifmechanismen bieden de mogelijkheid om de ruimte volledig of gedeeltelijk te openen, afhankelijk van het weer of persoonlijke voorkeur.

Deze functionele en stijlvolle voordelen maken een glas schuifwand een waardevolle toevoeging aan elke woonomgeving, die zowel het comfort als de levenskwaliteit verhoogt.

Een glazen schuifpui creëert een naadloze overgang tussen binnen en buiten

Glazen schuifwanden Een glazen schuifpui is de perfecte oplossing voor wie streeft naar een ononderbroken verbinding tussen de binnen- en buitenruimte van het huis. Deze elegante constructie biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke overgang, maar opent ook een wereld aan toepassingsmogelijkheden:  

  • Veranda’s: Transformeer uw veranda in een lichtovergoten lounge die het hele jaar door kan worden gebruikt, ongeacht de weersomstandigheden. Een glazen schuifpui biedt bescherming tegen de elementen terwijl het de schoonheid van de buitenwereld behoudt.
  • Overkapping of terras: Ideaal voor het creëren van een beschutte buitenruimte die naadloos overgaat in uw tuin of terras. Met een glazen schuifwand onder uw overkapping kunt u een gezellige en beschermde omgeving creëren die perfect is voor ontspanning of entertainment. Voeg ook een vleugje sfeer toe aan uw buitenruimte door gebruik te maken van onze prachtige tuinverlichting

Met een glazen schuifwand van Tuinhout Compleet kiest u voor een stijlvolle en praktische aanvulling op uw huis die de manier waarop u leeft en interacteert met uw omgeving transformeert.

Veelgestelde vragen over glazen schuifwand

Kan ik de glazen schuifwand voor buiten zelf installeren? 

Zelfinstallatie van een glazen schuifwand is mogelijk voor de handige doe-het-zelver, mits u over de juiste gereedschappen en een goed begrip van de installatie-instructies beschikt.

Wat zijn de voordelen van een glas schuifpui ten opzichte van traditionele schuifdeuren? 

Glazen schuifwanden bieden een groter panoramisch uitzicht en meer natuurlijk licht in vergelijking met traditionele (schuif)-deuren. Ze bieden ook een betere thermische isolatie en geluidsisolatie, waardoor ze een energie-efficiënte en rustige omgeving creëren.

Zijn de glazen wanden voor buiten bestand tegen harde weersomstandigheden?

Onze glazen schuifwanden zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, inclusief regen, wind en UV-straling. Ze zijn gemaakt van 10 mm veiligheidsglas en duurzame frames voor extra weerstand en veiligheid.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 990 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...