Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd is 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Balkhout

Douglas balkhout is perfect geschikt voor het bouwen van veranda’s en schuttingen. U kunt het ook gebruiken voor het bekleden van uw gevel voor een unieke uitstraling en een betere isolatie van uw woning. Douglas balkhout is populair vanwege de mooie uitstraling, en omdat het hout zich makkelijk laat bewerken. Bij Tuinhout Compleet kunt u kiezen uit Douglas balkhout in verschillende diktes en lengtes.

Toont alle 19 resultaten

Wat gaat u bouwen van Douglas balkhout?

Met Douglas balkhout kunt u wat u maar wilt bouwen in uw tuin. Maak een mooie veranda waar u op lange zomeravonden met vrienden geniet van een barbecue en een drankje. Of bouw een carport, zodat de auto niet meer onder de vogelpoep zit. Maak een schutting zodat u minder inkijk heeft in de tuin of zet een blokhut neer zodat u de fiets en uw tuingereedschap droog kunt zetten. Wat u ook bouwt, u bouwt het met Douglas balkhout van Tuinhout Compleet!

Douglas Hout

Douglas balken zijn afkomstig van de Europese douglasspar. Dit is een van de hardste soorten naaldhout. De kwaliteit van de douglas balken is uitstekend en dit type hout wordt enkel uit PEFC-gecertificeerde zagerijen ingekocht. De balken zijn daarnaast zeer duurzaam met een minimale levensduur van 10-15jaar! Deze verlengt u nog verder door te behandelen met beits of olie. Douglas balken zijn daarom ideaal bij buitengebruik voor veranda’s, overkappingen, stallen, kapschuren, schuttingen en gevelbekleding!

Kleur

Douglas hout heeft een roudbruine kleur, wanneer het jong is. Wordt het wat ouder, verandert dit in een wat licht geelbruine kleur en is het hout harshoudend. Na jaren aanraking met weersomstandigheden, krijgen de balken een prachtige natuurlijke grijze tint! Heeft dit niet uw voorkeur? Behandel de balken met olie of beits!

Hulp nodig bij bestellen?

Dan helpen we u graag. Het voordeel van bestellen bij Tuinhout Compleet is dat u het hout niet zelf hoeft op te halen, het wordt gewoon bij u thuisbezorgd. Dat is pas service! Voor hulp bij bestellen kunt u contact opnemen door te bellen met telefoonnummer 0416 85 85 02.

0