Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€2.036,07
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Vanwege de extreme drukte loopt de
levertijd op tot minimaal 4 weken.
 0416 8585 02

Blokhut Profielplanken

U kunt een compleet Douglas blokhutprofiel bestellen bij Tuinhout Compleet. Een Lariks Douglas blokhutprofiel bestaat uit verschillende planken waarin de sponningen al zijn uitgezaagd, zo passen ze makkelijk in elkaar. Plaats uw bestelling vandaag nog en u heeft in minder dan geen tijd uw Lariks Douglas blokhutprofiel in huis.

Toont alle 9 resultaten

Iets anders in gedachten? Wij maken uw Lariks Douglas blokhutprofiel gewoon op maat!

Bij alle Douglas blokhut planken op de website staat aangegeven hoe lang en hoe dik het hout is, en hoe diep en breed de sponningen zijn. Op die manier kunnen wij u complete lariks douglas blokhutprofiel aanbieden. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat u op zoek bent naar iets anders. Misschien heeft u zelf wel een ontwerp gemaakt of laten maken waarbij er met andere maten wordt gewerkt. Ook dan kunt u gewoon blijven rekenen op de kwaliteit en service van Tuinhout Compleet. U geeft de gewenste afmetingen door per email of door even te bellen en onze medewerkers schaven de Douglas blokhut planken precies zo dat u ermee uit de voeten kunt.

Tuinhout Compleet komt uw bestelling gewoon bezorgen

Een andere reden om te kiezen voor een Douglas blokhutprofiel is dat u de bestelling die u via de webshop plaatst netjes thuisbezorgd krijgt. Wat dat betreft is het bestellen van Douglas blokhut planken niet moeilijker dan het bestellen van een nieuw paar schoenen op internet! Ook het afrekenen is erg makkelijk. U kunt makkelijk en vertrouwd via uw eigen bank betalen door gebruik te maken van iDEAL. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling bij het afleveren te betalen door bij de chauffeur met uw pinpas te betalen.

Bestelt u op eigen houtje of heeft u hulp nodig?

Voor het bestellen van producten via Tuinhout Compleet kunt u terecht in onze webshop. Nadat uw bestelling geplaatst is en u heeft afgerekend, wordt er spoedig contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de levering. Natuurlijk kunt u voor extra informatie en hulp bij bestellen altijd terecht bij de klantenservice van Tuinhout Compleet. U kunt hiervoor bellen met telefoonnummer 0416 85 85 02.

123