Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Blokhut Profielplanken

U kunt een compleet Douglas blokhutprofiel bestellen bij Tuinhout Compleet. Een Lariks Douglas blokhutprofiel bestaat uit verschillende planken die al geïmpregneerd zijn en waarin de sponningen al zijn uitgezaagd. Zo passen ze én makkelijk in elkaar én omdat het Douglas blokhutprofiel al is geïmpregneerd gaan de blokhut planken lang mee. Zelfs als ze langdurig worden blootgesteld aan weer en wind. Plaats uw bestelling vandaag nog en u heeft in minder dan geen tijd uw Lariks Douglas blokhutprofiel in huis.

Alle 9 resultaten

Iets anders in gedachten? Wij maken uw Lariks Douglas blokhutprofiel gewoon op maat!

Bij alle Douglas blokhut planken op de website staat aangegeven hoe lang en hoe dik het hout is, en hoe diep en breed de sponningen zijn. Op die manier kunnen wij u een compleet en geïmpregneerd Lariks Douglas blokhutprofiel bieden. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat u op zoek bent naar iets anders. Misschien heeft u zelf wel een ontwerp gemaakt of laten maken waarbij er met andere maten wordt gewerkt. Ook dan kunt u gewoon blijven rekenen op de kwaliteit en service van Tuinhout Compleet. U geeft de gewenste afmetingen door per email of door even te bellen en onze medewerkers schaven de Douglas blokhut planken precies zo dat u ermee uit de voeten kunt.

Tuinhout Compleet komt uw bestelling gewoon bezorgen

Een andere reden om te kiezen voor een geïmpregneerd Douglas blokhutprofiel is dat u de bestelling die u via de webshop plaatst netjes thuisbezorgd krijgt. Wat dat betreft is het bestellen van Douglas blokhut planken niet moeilijker dan het bestellen van een nieuw paar schoenen op internet! Ook het afrekenen is erg makkelijk. U kunt makkelijk en vertrouwd via uw eigen bank betalen door gebruik te maken van iDEAL. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling bij het afleveren te betalen door bij de chauffeur met uw pinpas te betalen.

Bestelt u op eigen houtje of heeft u hulp nodig?

Voor het bestellen van producten via Tuinhout Compleet kunt u terecht in onze webshop. Nadat uw bestelling geplaatst is en u heeft afgerekend, wordt er spoedig contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de levering. Natuurlijk kunt u voor extra informatie en hulp bij bestellen altijd terecht bij de klantenservice van Tuinhout Compleet. U kunt hiervoor bellen met telefoonnummer 0416 85 85 02.

Het product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Douglas tussenpaal 150x150x3000mm met 2 sponningen 30x25mm

none

Andere suggesties…

2382

Douglas blokhutprofiel plank 28 x 195 mm

2014

Douglas hoekpaal 150x150x3000mm met 2 sponningen 30x25mm hoek

2189

Douglas tussenpaal 120x120x3000mm met 2 sponningen 30x25mm

2380

Remmers Lazuur douglas

8020

Tenco Douglas beits blank