Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1300,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd binnen 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Eiken Planken

Eiken planken zijn veelzijdig en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het bouwen van meubels, schuttingen en het vervaardigen van uw gevel. U kunt bij Tuinhout Compleet eikenhout planken in verschillende afmetingen en afwerkingen kopen. Kies voor bezaagde eiken planken voor het maken van meubels of voor geschaafd hout voor uw nieuwe schutting. Heeft u een speciaal verzoek en zoekt u speciale afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0416-858502 of info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 4 resultaten

Voor elk project zijn er Eiken planken te koop bij Tuinhout Compleet
Als u een schutting wilt maken van Eikenhout planken bent u bij Tuinhout Compleet voordelig uit! U kunt Eikenhout planken voor het bouwen van een schutting voor een mooi prijsje kopen. In de webshop vindt u ook al het toebehoren aan accessoires, afwerking en bevestiging.  Zo kunt u bijvoorbeeld de steunbalken waar de schuttingdelen tussen moeten komen in een en dezelfde order bestellen. Gaat u een tandje verder en wilt u bijvoorbeeld een veranda bouwen? Dan heeft Tuinhout Compleet daarvoor dikkere eiken planken te koop staan.
Alle Eikenhout planken in ons assortiment  hebben het PEFC-keurmerk
Alle Eikenhout planken die u online bij Tuinhout Compleet kunt kopen, zijn voorzien van het PEFC-keurmerk. We hebben een passie voor hout en willen ook dat mensen in de toekomst met dit prachtige natuurproduct kunnen blijven werken. Het PEFC-keurmerk zorgt daarvoor. Het is een wereldwijd, onafhankelijk keurmerk voor boseigenaren die streven naar duurzaam beheer. Met Eikenhout planken van geschaafd hout bij Tuinhout Compleet weet u dus zeker dat u investeert in het behoud van Europese bossen en bossen overal ter wereld.
Bestel al uw materiaal in een keer
Naast duurzame Eikenhout planken biedt Tuinhout Compleet ook alles dat u verder nodig heeft te koop aan in de webshop. Door in een keer al uw materiaal te bestellen spaart u zich vanaf €1200,- de verzendkosten uit. En dat scheelt behoorlijk op de totaalprijs. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst betaalt u deze makkelijk en veilig via iDEAL via uw eigen bank. Na ontvangst van de betaling nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging. Benieuwd na de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0416-858502 of info@tuinhout-compleet.nl.

0