Douglas Vlonderplanken

De Douglas vlonderplanken van Tuinhout Compleet bestaan uit alles dat u nodig heeft voor het bouwen van uw terras of vlonder. Van terrasplanken tot onderregels en piketpalen, alle Douglas terrasdelen zijn met slechts een paar muisklikken te bestellen in de overzichtelijke webshop van Tuinhout Compleet. Kijk op uw gemak rond op de website en neem contact op bij vragen of voor hulp bij bestellen. Vragen? Geen probleem, bel gerust naar 0416-858502 of mail naar info@tuinhout-compleet.nl

Toont alle 3 resultaten

Geniet komend seizoen nog van uw nieuwe terras!

U kunt binnenkort al aan de slag als u nu uw bestelling plaatst via de webshop van Tuinhout Compleet. Na ontvangst van betaling worden uw producten binnen 10 dagen naar u toegestuurd. Bij vragen kunt u ook altijd even bellen met: 0416 85 85 02.

Eigenschappen van Douglas vlonderplanken

Vlonderplanken van douglas hout hebben onbehandeld een minimale levensduur van 10-15 jaar en is van nature erg duurzaam. Daarnaast hebben de planken drie keer langere bescherming dan gangbare producten
Met een uitstekende UV-bescherming tegen vergrijzing en verwering. De Douglas vlonderplanken zijn afkomstig van de Europese Douglasspar.

Vers bezaagd of geschaafd

Onder vers bezaagd hout verstaan we ruw hout, waarbij de kans op splinters hoger is. Geschaafd hout is daarentegen vele malen gladder. Let op: Bij geschaafd hout vervalt ca. 7mm van de afmetingen, houdt hier dus goed rekening mee voor uw constructie. Daarnaast kunt u kiezen om de palen te laten zagen. Hiervoor worden wel zaagkosten in rekening gebracht.  Bij Tuinhout-Compleet kunt u tot een afmeting van 300x300mm de Douglas palen laten schaven.

Kleur van het hout

Douglas terrasdelen die lang mee gaan. Om de Douglas vlonder/terrasplanken te beschermen tegen vergrijzing en verwering kunt u de planken behandelen met Remmers Tuinhout olie Universele-kleurloos, dan gaat uw nieuwe terras nog vele jaren mee, zonder dat u hier uitzonderlijk veel onderhoud aan hoeft te plegen.

Toepassingen voor Douglas vlonderplanken

Douglas hout is dus een duurzaam en toch vrij goedkope houtsoort. Daarom komt het steeds vaker terug bij zoveel verschillende constructies. Douglas vlonderplanken zijn ideaal te gebruiken voor grote terras veranda’s, zowel particulier als voor zakelijke afnemers, mooie loop vlaktes in de tuin, op de camping bij de caravan of onder de nieuwe overkapping van je tuinhuis.

Douglas vlonderplanken kopen
Douglas vlonderplanken

Bij Tuinhout Compleet heeft u ook de keuze uit:
Douglas balkhout
Douglas planken
Douglas schaaldelen
Zweeds rabat douglas
Douglas regels en ribben
Douglas sponningplank
Douglas palen
Douglas vellingdeel
Douglas deuren en ramen
Douglas profielplanken

Veelgestelde vragen over douglas vlonderplanken

Waarom douglas vlonderplanken kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze vlonderplanken zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Terrasplanken kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en de eigenschappen van douglas vlonderplanken. Door in een keer al uw materiaal te bestellen spaart u zich vanaf €1300,- de verzendkosten uit. En dat scheelt behoorlijk op de totaalprijs.

Wat moet er onder een vlonder?

De fundering is de basis van uw houten vlonder en u wilt hier niet op besparen. Met de fundering staat of valt het houten vlonderterras. Bij vlonderplanken geldt een tussenruimte van 5 tot 15 mm. Bij droge vlonderplanken is dit 15 mm, bij natter vlonderplanken is het 8-10mm.

Hoeveel gewicht kan een vlonder dragen?

Met de verstelbare terrasdragers en stelvoeten kunt u hoogteverschillen in uw houten terras corrigeren. De verstelbare terrasdragers zijn instelbaar van 3-6 cm en kunnen maximaal een gewicht van 450 kilo per stelvoet dragen.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 535 reviews.
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...