Bevestigingsmaterialen

De juiste bevestiging voor al uw buitenprojecten kunt u hier vinden. Zowel voor constructies gemaakt van douglas hout en eikenhout. De keuze voor uw bevestigingsmateriaal is afhankelijk van het houtsoort, dikte, gewicht en zelfs de kleur. Mocht u er niet helemaal uit komen, dan kunt u altijd bellen naar 0416-858502 of stuur een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl

Toont alle 32 resultaten

Bevestigingsmaterialen voor elk tuinproject

Of u nu een tuinhuis bouwt, een schutting bevestigd of een overkapping wilt plaatsten, voor elk project hebben wij de juiste bevestigingsmaterialen. Van schroeven en houtdraadbouten tot moeren en slotbouten. Bijna ieder product is te bestellen in diverse lengtes en diktes, zodat u altijd een goede match heeft met het hout. De dikte van het hout bepaald namelijk voor het grotendeels welk materiaal u nodig heeft. Mocht u toch twijfelen over welke lengte en dikte u nodig heeft, stuur dan een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Snelle levering van bevestigingsmaterialen

Tuinhout Compleet is een specialist als het om producten van douglas hout en eikenhout gaat. Dat wilt u samen met de juiste bevestigingsmaterialen zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom hanteren wij de garantie dat u binnen 10 werkdagen u bestelling geleverd krijgt of kan komen ophalen bij ons op de vestiging in Drunen.

Bevestigingsmaterialen kopen bij Tuinhout Compleet

Snelle levering in een aantal werkdagen en een hoge klanttevredenheid, dit is het streven van Tuinhout Compleet. Wij vinden het klantcontact heel erg belangrijk. Het is ons doel dat u altijd de juiste bevestigingsmaterialen bij uw project krijgt, zodat u snel aan de slag kan.

Bevestigingsmaterialen
Bevestigingsmaterialen

Binnen ons assortiment bevestigingsmaterialen leveren wij de volgende producten:
Turbofix houtschroef wit verzinkt 4.0
Turbofix houtschroef wit verzinkt 5.0
Turbofix houtschroef wit verzinkt 6.0
Vlonderschroef RVS 4.0
Vlonderschroef RVS 5.0
Vlonderschroef RVS 6.0
Vlonderschroef zwart RVS 4.0
Schotelkopschroef RVS zwart 6.0
Schotelkopschroef RVS zwart 8.0
Schotelkopschroef geel verzinkt 8.0
Houtdraadbout M6
Houtdraadbout M8
Slotbout RVS/zwart verzinkt met moer
Moer zeskant M8 RVS

Veelgestelde vragen over bevestigingsmaterialen

Waarom bevestigingsmaterialen kopen bij Tuinhout Compleet?

Tuinhout Compleet is een specialist als het om producten van douglas hout en eikenhout gaat. Wij adviseren en leveren de daar bijhorende bevestigingsmaterialen altijd mee. Zo maakt u uw bestelling helemaal compleet.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Een dag van te voren neemt onze transporteur contact met u op en stelt u op de hoogte van de aflevertijd! Uw bestelling wordt na 10 werkdagen bij u thuis geleverd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om (op afspraak) uw bevestigingsmaterialen op te halen bij Tuinhout Compleet.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 777 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...