Poortframes

Poortfames nodig voor uw tuin? Tuinhout-compleet.nl heeft diverse soorten poortframes en andere toebehoren voor uw tuinproject. Ons assortiment omvat van standaard poortframes tot geavanceerde opties met slotkast, geschikt voor elke stijl en behoefte. Met verschillende maten beschikbaar, van compacte tuindeur frames tot grotere poortframes, bieden we een oplossing voor elke ruimte. Bekijk direct ons assortiment op deze pagina en vindt vinden een poortframe dat naadloos aansluit veiligheid en functionaliteit van uw tuinproject. Vragen? Neem gerust contact op via 0416-858502 of stuur een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 9 resultaten

Vind de perfecte pasvorm met onze uitgebreide selectie aan maten voor een stalen poortframe

Een stalen poortframe biedt de ideale basis voor zowel horizontale als verticale tuinpoortontwerpen, met een diversiteit aan standaardmaten die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften. Tuinhout Compleet presenteert een breed scala aan opties, waaronder: 

  • Populaire afmetingen zoals 100×180 cm en 
  • Frames van 155 cm hoog met variabele breedtes, om te verzekeren dat u de perfecte pasvorm voor uw project vindt. 

Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat uw poort niet alleen voldoet aan functionele eisen maar ook esthetisch aansluit bij de rest van uw tuin. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een breed toegangspunt of een meer ingetogen toegang, onze stalen poortframes garanderen een sterke en stabiele structuur die de tand des tijds zal doorstaan. Kies voor een stalen poortframe van Tuinhout Compleet en geniet van een combinatie van duurzaamheid, stijl en functionaliteit.

Naast poortframes bieden we ook tuinschermen en schutting palen.

poortframes

Veiligheid en functionaliteit gaan hand in hand met een poortframe met slotkast

Een poortframe met slotkast is de ideale combinatie van veiligheid en functionaliteit voor elke tuinpoort. Dit type frame zorgt ervoor dat uw tuin niet alleen afgeschermd is, maar ook beveiligd tegen ongewenste toegang. De geïntegreerde slotkast biedt een stevige, betrouwbare vergrendeling, waardoor uw eigendom beschermd blijft. Bovendien faciliteert het de dagelijkse bediening van de poort, met een soepele open- en sluitmechanisme. Het kiezen voor een poortframe met slotkast betekent investeren in gemoedsrust, zonder in te leveren op het gemak en de toegankelijkheid van uw tuin. Dit type frame is ontworpen voor duurzaamheid en weerstand tegen de elementen, waardoor het een praktische en langdurige oplossing is voor elke buitentoepassing.

Het bouwen van een tuindeur: Stap voor stap met het juiste frame

Het bouwen van een tuindeur voor uw schutting vereist zorgvuldige planning en het juiste frame. Hier volgt een stapsgewijze aanpak:

  • Frame keuze: Selecteer een frame dat past bij uw behoeften en de stijl van uw gewenste tuindeur, zoals een stalen frame voor duurzaamheid of een frame met slotkast voor extra beveiliging.
  • Opmeten: Meet de ruimte voor uw tuindeur nauwkeurig op, rekening houdend met de benodigde draairuimte.
  • Frame monteren: Bevestig het frame aan de zijpalen met geschikte bevestigingsmaterialen. Gebruik een waterpas om te verzekeren dat het frame voor de tuindeur recht is.
  • Planken bevestigen: Bevestig de planken aan het frame, kies voor een horizontale of verticale plaatsing afhankelijk van uw voorkeur.
  • Afwerking: Bescherm het hout met een weerbestendige behandeling en installeer indien aanwezig het slot op de slotkast.

Deze richtlijnen helpen bij het creëren van een tuindeur die esthetisch aangenaam en functioneel robuust is.

Ontdek wat een ijzeren frame aan uw tuinpoort kan toevoegen

Een ijzeren poort frame biedt niet alleen een solide structuur aan uw tuinpoort, maar verhoogt ook de veiligheid en duurzaamheid. Deze frames zijn ontworpen om weer en wind te weerstaan, waardoor ze een langdurige investering vormen. Met een ijzeren frame kiest u voor een onderhoudsarme oplossing die de esthetiek van uw tuin verrijkt. Of u nu een modern ontwerp wenst of een meer traditionele look, een ijzeren frame biedt de flexibiliteit om elke stijl te complementeren. Voeg een vleugje elegantie en robuustheid toe aan uw tuinpoort met een ijzeren frame, een keuze die staat voor kwaliteit en stijl.

Veelgestelde vragen over poortframes

Kan ik elk type frame gebruiken voor verschillende soorten tuindeuren? 

Niet elk frame is geschikt voor alle soorten tuindeuren. De keuze van het frame hangt af van de grootte, het gewicht van de deur en de gewenste functionaliteit. Stalen frames zijn bijvoorbeeld ideaal voor zware tuindeuren en bieden extra stevigheid, terwijl frames met slotkasten aanbevolen worden voor deuren die extra beveiliging vereisen.

Zijn er speciale overwegingen voor het installeren van een poortframe met slotkast? 

Ja, bij het installeren van een poortframe met slotkast is het belangrijk om de positie van de slotkast zorgvuldig te overwegen voor optimale toegankelijkheid en veiligheid. Zorg ervoor dat het slot makkelijk te bereiken is en dat de deur voldoende ruimte heeft om te sluiten zonder weerstand.

Wat is het voordeel van een stalen frame ten opzichte van een houten frame? 

Stalen frames bieden een hogere duurzaamheid en sterkte, waardoor ze geschikt zijn voor zwaardere tuindeuren en in omgevingen met strenge weersomstandigheden. Houten frames bieden daarentegen een natuurlijke uitstraling die goed past bij traditionele tuinontwerpen.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 851 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...