Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd is 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Douglashout

Douglashout van Tuinhout Compleet is afkomstig van de douglasspar en importeren wij uit Europa. Dit hout wordt enkel uit PEFC gecertificeerde zagerijen ingekocht. Door zijn natuurlijke duurzaamheid (klasse 3/4) is dit douglashout zeer geschikt voor constructies die buiten komen te staan in bijvoorbeeld uw tuin, waar dit hout te maken krijgen met diverse weersomstandigheden. Hierbij kunt u denken aan veranda’s, overkappingen, paardenstallen, kapschuren, gevelbekleding, schuttingen en dergelijke.

Dit hout is dus zeer veelzijdig en door zijn sterkte en stabiliteit ideaal voor bovenstaande constructies. Hier kunt u ons ruime aanbod in Douglashout bekijken en direct bestellen, zo leveren wij verschillende soorten Planken, Balken en Palen in verschillende afmetingen.
Wij leveren ons Douglas hout al binnen 10 werkdagen!

Diverse toepassingen van het douglas hout zijn mogelijk

Douglas hout is door de hoge sterkte en stabiliteit ideaal toepasbaar als staander in diverse constructies. Douglas hout heeft van oorsprong een rood-bruine kleur, door de mooie vlamstructuur heeft het ook een warme uitstraling. Naast het rood-bruine hout is douglas hout ook in andere varianten te vinden. Verder verkopen wij dit douglas hout in vele andere kleuren, waaronder Zweeds rabat in een mooie zwarte kleur. Een overzicht van dit hout vindt u bovenstaand deze pagina, bekijk ons aanbod nu dus direct. Voor verdere vragen kunt u ons uiteraard bereiken via 0416 85 85 02 of via info@tuinhout-compleet.nl. Speciale wensen of vragen? Wij adviseren u graag!

Eigenschappen van het Douglas Hout

Het douglas hout heeft onbehandeld een minimale levensduur van 10-15 jaar en is van nature erg duurzaam. Naast de duurzaamheid van het Hout is de kleur van het hout ook erg mooi. Zo zien wij Douglas Hout steeds vaker terug komen in Nederlandse tuinen. Met deze mooie kleur en duurzaamheid is het hout dus uitermate geschikt om te gebruiken voor uw constructies en in uw tuin. Aarzel dus niet om Douglas hout direct te bestellen in de webshop van Tuinhout Compleet en geniet direct van dit mooie hout. Zo is ons hout uit de webshop binnen 10 werkdagen leverbaar!

Bestel Douglas hout direct online!

Bestel direct douglas hout online uit onze webshop. Op deze pagina is het volledige aanbod van Tuinhout Compleet zichtbaar, zo is er keuze uit divers balkhout, planken, schaaldelen en Zweeds Rabat.

Mocht u opzoek zijn naar douglas hout of een maatwerk oplossing, of heeft u nog verdere vragen? Aarzel dan niet en neem contact op via 0416 85 85 02. Tuinhout-Compleet en haar specialisten staan graag voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres!

0