Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd is 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Eikenhout

Het eikenhout dat u bij Tuinhout Compleet kunt aanschaffen heeft kwaliteitsklasse QPA/1. Dit houdt in dat er bijna geen noesten in het hout zitten. Ons eikenhout wordt voornamelijk geproduceerd in Frankrijk en is afkomstig van zagerijen die beschikken over het PEFC-keurmerk. Wanneer u producten van eikenhout bij Tuinhout Compleet aanschaft, dan weet u zeker dat u een eerlijk kwaliteitsproduct in huis haalt.

Eikenhout: houtsoort dat ook zeer geschikt is voor buiten

Eikenhout is een houtsoort dat veel verschillende toepassingen kent. Ook is de houtsoort geschikt voor toepassingen buitenshuis. Het hout beschikt namelijk over duurzaamheidsklasse II en is daarom uitstekend geschikt voor diverse buitentoepassingen. Het eikenhout is een harde en stevige houtsoort en heeft een mooie uitstraling waardoor deze houtsoort zeer geschikt is voor een breed scala aan toepassingen in en rondom de woning, zoals veranda, pergola, gevelbekleding, tuinhuis, bijgebouwen, schutting, paardenstal en dergelijke. U merkt het al: de mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Eikenhout kan onbehandeld toegepast worden en zal vergrijzen. In het begin verkleurt het eiken naar blauwzwart door uitloop van looizuur. Verse eiken balken hebben een gewicht tussen 900-1200 kg per m3.

Naast eikenhout ook producten van Douglas hout in het assortiment

Tuinhout Compleet is een specialist als het om eikenhouten producten gaat. Echter, in ons assortiment treft u ook een scala aan producten vervaardigd van Douglas hout aan. Ook dit hout is uitstekend geschikt voor het maken van producten voor buitenshuis. Bekijk gerust eens ons gehele assortiment en bestel de producten die u nodig heeft via onze webshop. Ziet u echter in onze webshop niet direct de producten die u nodig heeft? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0416 85 85 02. Vertellen u dan graag meer over het maatwerk dat wij kunnen leveren.

0