Eikenhout

Eikenhout kopen? Het eikenhout dat u bij Tuinhout Compleet kunt aanschaffen heeft kwaliteitsklasse QPA/1. Ons eikenhout wordt voornamelijk geproduceerd in Frankrijk en is afkomstig van zagerijen die beschikken over duurzaam hout.
Wanneer u producten van eikenhout bij Tuinhout Compleet aanschaft, dan weet u zeker dat u een eerlijk kwaliteitsproduct in huis haalt.
Het eikenhout in ons assortiment is voornamelijk bedoeld voor buitenshuis. Mooie overkappingen, tuinhuisjes, aanbouw of ieder ander buitenproject, daar is ons eikenhout uitstekend voor te gebruiken. Niet alleen voor een leuk aanzicht, maar ook de garantie dat u daar jaren plezier aan beleefd.
Vragen? Neem gerust contact op via info@tuinhout-compleet.nl of bel naar 0416-858502.

Eikenhout: houtsoort dat ook zeer geschikt is voor buiten

Eikenhout is een houtsoort dat veel verschillende toepassingen kent. Ook is de houtsoort geschikt voor toepassingen buitenshuis. Eikenhout beschikt namelijk over duurzaamheidsklasse II en is daarom uitstekend geschikt voor diverse buitentoepassingen.

Het eikenhout is een harde en stevige houtsoort en heeft een mooie uitstraling waardoor deze houtsoort zeer geschikt is voor een breed scala aan toepassingen in en rondom de woning, zoals veranda, pergola, gevelbekleding, tuinhuis, bijgebouwen, schutting, paardenstal en dergelijke.

U merkt het al: de mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Eikenhout kan onbehandeld toegepast worden en zal vergrijzen. In het begin verkleurt het eiken naar blauwzwart door uitloop van looizuur. Verse eiken balken hebben een gewicht tussen 900-1200 kg per m3. Naast dit soort hout bieden we ook kwaliteit Douglas hout aan voor de klant. Wij hebben een snelle levering voor eikenhout! Zo leveren wij het houtsoort binnen 10 werkdagen.

Snelle levering Eikenhout en Douglas Hout

Tuinhout Compleet is een specialist als het om producten van eikenhout gaat. Echter, in ons assortiment treft u ook een scala aan producten vervaardigd van Douglas hout aan. Ook dit hout is uitstekend geschikt voor het maken van producten voor buitenshuis. Bekijk gerust eens ons gehele assortiment en bestel de producten die u nodig heeft via onze webshop.

Ziet u echter in onze webshop niet direct de producten die u nodig heeft? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0416 85 85 02. Vertellen u dan graag meer over het maatwerk dat wij kunnen leveren.

Eikenhout Kopen bij Tuinhout Compleet

Wij van Tuinhout Compleet leveren binnen 10 werkdagen het eikenhout netjes af bij uw afleveradres. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Een groot voordeel van langskomen is dat u meteen de verschillende soorten hout meteen kunt bewonderen. Ook hebben we een snijmachine, waarbij we direct uw eikenhout op maat kunnen zagen.

Snelle levering in een aantal werkdagen en een hoge klanttevredenheid, dit is het streven van Tuinhout Compleet. Wij vinden het klantcontact heel erg belangrijk.

Eikenhout kopen
Eikenhout assortiment

Binnen ons assortiment eikenhout leveren wij de volgende producten:
Eiken Palen
Eiken Balkhout
Eiken Planken
Eiken Regels en Ribben
Eiken Dakbeschot Vellingdeel
Eiken Zweeds Rabat

Veelgestelde Vragen over Eikenhout

Waarom Eikenhout kopen bij Tuinhout Compleet?

Tuinhout Compleet is een specialist als het om producten van eikenhout gaat. Wij adviseren en leveren een uitgebreid aanbod van soorten Eikenhout aan.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Een dag van te voren neemt onze transporteur contact met u op en stelt u op de hoogte van de aflevertijd! Uw bestelling wordt na 10 werkdagen bij u thuis geleverd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om (op afspraak) uw tuinhout op te halen bij Tuinhout Compleet.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...