Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Hang- en sluitwerk

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hang- en sluitwerk voor buiten, waar veiligheid en stijl hand in hand gaan. Van robuuste sloten en scharnieren tot elegante schuifgrendels en duimhengen, bij Tuinhout Compleet vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuinpoorten, deuren, en ramen niet alleen veiliger, maar ook visueel aantrekkelijker te maken. Onze producten zijn speciaal ontworpen om de uitdagingen van het buitenleven te weerstaan, waarbij duurzaamheid en weerbestendigheid vooropstaan. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem dan gerust contact met ons op via info@tuinhoutcompleet.nl of bel ons op 0416 85 85 02. Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw project.

Toont alle 28 resultaten

Filters

Duurzame hang en sluitwerk voor uw poort

Voor het beveiligen en verfraaien van uw tuinpoort biedt Tuinhout Compleet een assortiment aan duurzaam hang en sluitwerk, speciaal ontworpen om de elementen te weerstaan en tegelijkertijd een mooie afwerking te bieden. Onze selectie omvat:

 • RVS sloten: Gemaakt van roestvrij staal, bieden deze sloten een robuuste beveiliging voor uw tuinpoort, waarbij duurzaamheid en weerbestendigheid centraal staan. Hun roestbestendige eigenschappen garanderen een lange levensduur, zelfs in de meest veeleisende buitenomstandigheden.
 • Schuifgrendels: Een praktische oplossing voor het snel en eenvoudig afsluiten van uw poort. Onze schuifgrendels zijn ontworpen voor gemakkelijke bediening, terwijl ze een betrouwbare sluiting bieden die de veiligheid van uw tuin verhoogt.
 • Duimheng: Voor een traditionele uitstraling met moderne betrouwbaarheid, bieden onze duimhengen de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. 

Elk product in ons assortiment hang en sluitwerk voor een poort is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit en duurzaamheid. Bij Tuinhout Compleet vindt u de ideale oplossing om uw buitenruimte te verfraaien en te beveiligen.

Hang en sluitwerk voor poorten en deuren

Hang-en sluitwerkHet kiezen van het juiste deurbeslag is essentieel voor de veiligheid en functionaliteit van zowel poorten als deuren in uw buitenruimte. Bij Tuinhout Compleet bieden we een breed assortiment aan producten die speciaal zijn ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Ons assortiment omvat robuuste en stijlvolle oplossingen die uw tuinpoorten en buitendeuren veiliger en mooier maken.

 • RVS sloten
 • Duimhengen
 • Scharnieren
 • Schutting beslag

Ons hang en sluitwerk voor poorten en deuren is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoefte aan veiligheid, duurzaamheid en stijl. Of u nu een nieuwe tuinpoort installeert of uw bestaande buitendeuren een upgrade geeft, bij Tuinhout Compleet vindt u alles wat u nodig heeft om uw project met vertrouwen te voltooien.

Installatie tips voor hang- en sluitwerk

Een correcte installatie van hang- en sluitwerk is cruciaal voor de functionaliteit en veiligheid van uw deuren en poorten. Hier zijn enkele essentiële tips om ervoor te zorgen dat uw deurbeslag optimaal functioneert:

 1. Meet nauwkeurig: Voordat u begint, meet u de afmetingen van uw deur, poort en het hang- en sluitwerk zorgvuldig. Dit zorgt ervoor dat u de juiste maten selecteert en voorkomt problemen tijdens de installatie.
 2. Controleer de ondergrond: Zorg ervoor dat de ondergrond waarop u het beslag installeert, stevig en in goede staat is. Repareer eventuele beschadigingen om een solide bevestiging te garanderen.
 3. Volg de instructies: Lees de installatie-instructies die bij het hang- en sluitwerk horen zorgvuldig door. Fabrikanten bieden specifieke richtlijnen die helpen bij een correcte montage.
 4. Onderhoud: Regelmatig onderhoud, zoals het smeren van scharnieren en het controleren van de bevestigingen, zorgt ervoor dat uw deurbeslag langdurig optimaal functioneert.

Door deze tips te volgen, zorgt u voor een veilige en duurzame installatie van uw hang- en sluitwerk, wat bijdraagt aan de levensduur en betrouwbaarheid van uw deuren en poorten.

Geïnteresseerd in glazen schuifdeuren voor uw project? Ook deze bieden we.

Hang- en sluitwerk voor buiten: Weerbestendige oplossingen voor uw tuin

Hang en sluitwerk kopenVoor een tuin die zowel veilig als stijlvol is, biedt Tuinhout Compleet weerbestendig hang- en sluitwerk, speciaal ontworpen voor buitengebruik. Van hoogwaardige RVS sloten, bekend om hun uitzonderlijke levensduur en bestendigheid tegen roest, tot stijlvolle schuifgrendels en decoratieve duimhengen, ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om niet alleen bescherming te bieden maar ook om een mooie uitstraling te creëren.

Elk product in onze catalogus, waaronder ons verfijnde aanbod van scharnieren, is specifiek ontworpen voor buitengebruik, waarbij we rekening houden met zowel functionaliteit als vormgeving. Van de selectie van materialen tot de afwerking, elk stuk deurbeslag in ons assortiment is zorgvuldig gekozen om te verzekeren dat uw buitenruimtes veilig, toegankelijk en mooi zijn, jaar in jaar uit.

Veelgestelde vragen over hang en sluitwerk

Wat maakt hang en sluitwerk ‘weerbestendig’? 

Weerbestendig hang en sluitwerk is speciaal behandeld of gemaakt van materialen zoals RVS die bestand zijn tegen roest en corrosie veroorzaakt door regen, sneeuw en vochtigheid.

Hoe beïnvloedt de dikte van mijn deur of poort de keuze van hang en sluitwerk? 

De dikte van uw deur of poort is een belangrijke overweging bij het kiezen van het juiste deurbeslag. Zorg ervoor dat de specificaties van het hang en sluitwerk overeenkomen met de dikte van uw deur of poort zodat het installeren soepel verloopt.

Zijn er specifieke onderhoudsinstructies voor buiten hang en sluitwerk? 

Ja, regelmatig onderhoud zoals reinigen en smeren van bewegende delen wordt aanbevolen. Dit helpt bij het behouden van de functionaliteit en het verlengen van de levensduur van het product.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 960 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...