Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1500,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
In 10 werkdagen leverbaar
Vanwege de bijzondere omstandigheden i.v.m. COVID-19 kan de levertijd uitlopen.
 0416 8585 02

Dakbeschot

Douglas hout is perfect geschikt voor het maken van vellingdelen die op hun beurt weer gebruikt worden voor het maken van een nieuw dakbeschot. Het dakbeschot is een belangrijk onderdeel van het dak aangezien het de constructie is die het dak afsluit en waar de dakbedekking op rust. U kunt vellingdelen van Douglas hout voor de laagste prijs bestellen in de webshop van Tuinhout Compleet. Dan krijgt u uw bestelling nog thuisbezorgd ook!

Toont alle 3 resultaten

Met Douglas hout op tijd vellingdelen vervangen

Het dakbeschot van uw woning kan door de jaren heen slijten of, wanneer het dakbeschot nooit goed op zijn plaats heeft gezeten, zelfs aangetast worden door houtrot of schimmel. Het dakbeschot heeft een dubbele isolerende werking voor zowel geluid als warmte, en dan hebben we het nog niet eens over de dragende functie voor uw dak. Het is dan ook belangrijk om de vellingdelen van het dakbeschot tijdig te vervangen, bijvoorbeeld door Douglas hout te gebruiken. Dit hout is makkelijk te bewerken en gaat lang mee, zeker gezien de prijs die u betaalt.

Als u meer informatie zoekt horen wij graag van u!

Als u nog vragen heeft of gewoon wat meer informatie wilt over de vellingdelen van Douglas hout die u bij Tuinhout Compleet kunt kopen, dan horen wij dat graag van u. Contact opnemen doet u door te bellen met telefoonnummer 0416 85 85 02.

0