Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Dakbeschot

Douglas hout is perfect geschikt voor het maken van veilingdelen die op hun beurt weer gebruikt worden voor het maken van een nieuw dakbeschot. Het dakbeschot is een belangrijk onderdeel van het dak aangezien het de constructie is die het dak afsluit en waar de dakbedekking op rust. U kunt veilingdelen van Douglas hout voor de laagste prijs bestellen in de webshop van Tuinhout Compleet. Dan krijgt u uw bestelling nog thuisbezorgd ook!

Alle 3 resultaten

Met Douglas hout op tijd veilingdelen vervangen

Het dakbeschot van uw woning kan door de jaren heen slijten of, wanneer het dakbeschot nooit goed op zijn plaats heeft gezeten, zelfs aangetast worden door houtrot of schimmel. Het dakbeschot heeft een dubbele isolerende werking voor zowel geluid als warmte, en dan hebben we het nog niet eens over de dragende functie voor uw dak. Het is dan ook belangrijk om de veilingdelen van het dakbeschot tijdig te vervangen, bijvoorbeeld door Douglas hout te gebruiken. Dit hout is makkelijk te bewerken en gaat lang mee, zeker gezien de prijs die u betaalt.

Als u meer informatie zoekt horen wij graag van u!

Als u nog vragen heeft of gewoon wat meer informatie wilt over de veilingdelen van Douglas hout die u bij Tuinhout Compleet kunt kopen, dan horen wij dat graag van u. Contact opnemen doet u door te bellen met telefoonnummer 0416 85 85 02.

Het product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Douglas velling delen 18×175 mm

none

Andere suggesties…

2414

Douglas panlat 28 x 35 x 4000 geschaafd

2590

EPDM

2654

OSB Plaat

1979

TURBOFIX HOUTSCHROEF WIT VERZINKT 4.0 - 4.0 x 40, 200

2664

Underlayment Elliota pine