Douglas Dakbeschot Vellingdeel

Douglas hout is perfect geschikt voor het maken van vellingdelen die op hun beurt weer gebruikt worden voor het maken van een nieuw dakbeschot. Het dakbeschot is een belangrijk onderdeel van het dak aangezien het de constructie is die het dak afsluit en waar de dakbedekking op rust. U kunt vellingdelen van Douglas hout voor de laagste prijs bestellen in de webshop van Tuinhout Compleet. Dan krijgt u uw bestelling nog thuisbezorgd ook!
Vragen? Neem gerust contact op via 0416858502 of mail naar info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 3 resultaten

Waarom vellingdelen van douglas hout?

Het dakbeschot van uw woning kan door de jaren heen slijten of, wanneer het dakbeschot nooit goed op zijn plaats heeft gezeten en met diverse weersomstandigheden te maken heeft, zelfs aangetast worden door houtrot of schimmel. Het dakbeschot heeft een dubbele isolerende werking voor zowel geluid als warmte, en dan hebben we het nog niet eens over de dragende functie voor uw dak. Het is dan ook belangrijk om de vellingdelen van het dakbeschot tijdig te vervangen, bijvoorbeeld door Douglas hout te gebruiken. Dit hout is makkelijk te bewerken en gaat lang mee, zeker gezien de prijs die u betaalt.
Denk er altijd aan om bovenstaande voorbeelden tegen te gaan om de vellingdelen te behandelen met bijvoorbeeld Remmers HK-Lazuur douglas.

Kleur van het hout

Als Douglas hout nog jong is, dus dan praten we over de eerste paar jaar, heeft het een mooi roodbruin combinatie qua kleur.  Naarmate de tijd verandert dit steeds meer naar een geelbruine kleur. Hierdoor wordt het hout harshoudend. Dit betekend dat het hout goed door een machine bewerkt kan worden.
Vervolgens als douglas hout buiten staat in welke vorm dan ook en dus te maken krijgt met weersomstandigheden, krijgt het een prachtige natuurlijke vergrijzing. Uiteraard verschilt hierin de mening over de mooiheid van kleur en kunt u er altijd voor kiezen op het hout te bewerken met UV-werende houtbeits.

Douglas vellingdeel kopen
Douglas vellingdelen

Assortiment Douglas hout
Bij Tuinhout Compleet heeft u ook de keuze uit:
Douglas balkhout
Douglas planken
Douglas schaaldelen
Zweeds rabat douglas
Douglas regels en ribben
Douglas sponningplank
Douglas vlonderplanken
Douglas palen
Douglas deuren en ramen
Douglas profielplanken

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Neem dan nu telefonisch contact met ons op!

Veelgestelde vragen over Douglas dakbeschot vellingdelen

Waarom Douglas vellingdelen kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze Douglas vellingdelen zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Douglas dakbeschot kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van Douglas vellingdelen.

Hoe bevestig je dakbeschot?

U wilt snel uw dakbeschot hout monteren? Kies dan voor de 18x185mm vellingdelen. Plaats altijd 2 schroeven in de plank en zorg nogmaals voor genoeg tussenruimte zodat de werking van het hout goed opgevangen kan worden.

Welke schroefmaat te gebruiken bij douglas vellingdelen?

Dat is afhankelijk van de dikte van uw vellingdeel. Een ezelsbruggetje dat u kan gebruiken is dikte van het hout x 2,5. Dus als voorbeeld bij een dikte van 20mm heb je een schroef van 50mm nodig.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...