Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd is 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Retourneren & Ruilen

Welke retourmogelijkheden heb ik?

Gedurende 14 werkdagen na ontvangst van het product en/of de producten heeft u het recht zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden onder de verplichting het product en/of de producten terstond aan Tuinhout Compleet B.V. terug te sturen. U ontvangt, afhankelijk van de staat waarin het product en/of de producten door Tuinhout Compleet B.V. wordt ontvangen, het volledige aankoopbedrag of een percentage daarvan terug. U dient voorafgaand aan retourzending van het product en/of de producten daarvan melding te maken aan Tuinhout Compleet B.V. en tevens te omschrijven om welk product en/of producten het handelt.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Voorts behoeft Tuinhout Compleet B.V. uitsluitend retourzendingen van product en/of producten te accepteren indien:

  • het product en/of de producten niet tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper
  • het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn
  • het product en/of de producten ongebruikt zijn
  • het product en/of de producten schoon zijn
  • het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest

Hoe moet ik het product terugsturen?

Indien u besluit het product en/of producten terug te sturen, zijn de kosten van het retourneren voor rekening van de klant. Daarnaast behoeft Tuinhout Compleet B.V. geen rembourszendingen te accepteren. Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retourzenden is voor rekening en verantwoording van de klant. Zorg daarom dat u het product goed en stevig verpakt! 

Indien u besluit het product en/of producten terug te sturen, dient zij met behulp van fotomateriaal duidelijk de klacht in beeld te brengen. Zonder duidelijk beeldmateriaal worden geen product en/of producten teruggenomen.

Ruilen van uw hout kan uitsluitend met de bon!

Disclaimer

Ondanks al de zorg die we in onze site steken kunnen we niet altijd voorkomen dat type en rekenfouten op de site voor komen. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

0