Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Tuinverlichting

Verlicht uw tuin en creëer een betoverende buitenruimte met het uitgebreide assortiment tuinverlichting van Tuinhout Compleet. Van het accentueren van schuttingen en borders tot het verlichten van paden en terrassen, onze tuinverlichtingsopties bieden zowel functionaliteit als stijl. Met de toevoeging van energiezuinige LED-opties, ondersteunende accessoires zoals wandboxen, verlengsnoeren en de benodigde gereedschappen voor installatie, heeft u alles binnen handbereik om uw buitenruimte te transformeren. Laat uw tuin het hele jaar door schitteren en geniet van de perfecte balans tussen veiligheid, duurzaamheid en esthetiek met onze tuinverlichtingsoplossingen. Heeft u vragen of wenst u advies? Neem dan contact op via info@tuinhoutcompleet.nl of bel ons op 0416 85 85 02. 

Toont alle 9 resultaten

Filters

Accentueer uw schutting en borders met tuinverlichting

Het toevoegen van tuinverlichting aan uw schutting en borders kan een opmerkelijke transformatie teweegbrengen in uw buitenruimte, waarbij zowel esthetiek als functionaliteit worden verhoogd. Bij Tuinhout Compleet vindt u een uitgebreide selectie aan verlichtingsopties die speciaal ontworpen zijn om deze elementen in uw tuin te accentueren. Verlichting langs de schutting creëert een warme en uitnodigende sfeer, terwijl het tegelijkertijd voor extra veiligheid zorgt door uw tuin ook ‘s avonds toegankelijk te maken. Door tuinverlichting strategisch in uw borders te plaatsen, worden de contouren en kleuren van uw beplanting zelfs na zonsondergang benadrukt, waardoor uw tuin een betoverende uitstraling krijgt.

Ontdek de voordelen van LED tuinverlichting

TuinverlichtingLED tuinverlichting is een uitstekende keuze voor elke tuin, met voordelen die het onderscheiden van traditionele verlichtingsmethoden. Bij Tuinhout Compleet omvat ons assortiment aan LED-verlichting:

  • Energiezuinigheid: LED-lampen verbruiken aanzienlijk minder energie vergeleken met traditionele lampen, wat leidt tot lagere elektriciteitskosten.
  • Lange levensduur: LED-verlichting gaat veel langer mee, waardoor de noodzaak voor frequente vervangingen vermindert en de onderhoudskosten over de tijd dalen.
  • Lage warmteproductie: LED’s genereren minimale warmte, waardoor ze veiliger zijn in de buurt van planten en materialen die gevoelig zijn voor warmte.
  • Weerbestendig: Ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor buitengebruik in elke tuinomgeving.

Met deze voordelen is LED tuinverlichting van Tuinhout Compleet niet alleen een duurzame en economische keuze, maar ook een effectieve manier om schoonheid en functionaliteit aan uw buitenruimte toe te voegen.

Geef uw tuin een elegante uitstraling met ingebouwde  tuinverlichting

Ingebouwde tuinverlichting biedt een subtiele maar effectieve manier om uw buitenruimte te verfraaien, terwijl het tegelijkertijd functionaliteit en veiligheid verhoogt. Bij Tuinhout Compleet vindt u diverse opties voor ingebouwde verlichting die naadloos in elke tuinomgeving passen. Enkele toepassingen van onze tuinverlichting zijn:

  • Padverlichting: Zorg voor een veilige en uitnodigende route door uw tuin met discreet ingebouwde spotjes langs paden en looppaden.
  • Accentverlichting: Breng tuinelementen zoals beelden, bomen of unieke planten onder de aandacht met gerichte verlichting die hun vormen en texturen benadrukt.
  • Terrasverlichting: Breng warmte en gezelligheid naar uw terras door niet alleen ons aanbod van glazen schuifwanden te verkennen, maar ook door ingebouwde verlichting te integreren in vloeren, plafonds of muren. 

Deze toepassingen van ingebouwde tuinverlichting dragen niet alleen bij aan de esthetiek van uw tuin, maar verbeteren ook de bruikbaarheid na zonsondergang, waardoor u langer van uw buitenruimte kunt genieten. Kies voor de ingebouwde tuinverlichting van Tuinhout Compleet en transformeer uw tuin in een elegante en functionele buitenruimte.

Alles voor tuinverlichting installatie: van snoer tot wandbox

Voor een geslaagde installatie van tuinverlichting biedt Tuinhout Compleet niet alleen een breed assortiment aan lampjes, maar ook alle benodigde accessoires en gereedschappen. Van duurzame verlengsnoeren die speciaal ontworpen zijn voor buitengebruik en bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, tot wandboxen die een veilige en nette installatie van wandlampen mogelijk maken door elektrische aansluitingen te beschermen. Daarnaast omvat ons aanbod ook een gatenzaag, perfect voor het nauwkeurig uitsnijden van de benodigde openingen voor inbouwspotjes in diverse materialen. Deze essentiële hulpmiddelen zorgen ervoor dat het installeren van uw tuinverlichting niet alleen makkelijker wordt, maar ook dat het resultaat zowel esthetisch aantrekkelijk als veilig is.

Naast accessoires voor uw verlichting, bieden we bijvoorbeeld ook plaatmateriaal en scharnieren

Veelgestelde vragen over tuinverlichting

Kan ik tuinverlichting op snoer zelf installeren? 

Tuinverlichting op snoer is over het algemeen eenvoudig zelf te installeren. Het vereist geen ingewikkelde bedrading of elektrische kennis, maar het is belangrijk de veiligheidsinstructies en aanbevelingen van de fabrikant te volgen.

Hoe kies ik de juiste tuinverlichting voor mijn schutting? 

Bij het kiezen van verlichting voor uw schutting is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van uw tuin en de gewenste sfeer. Wandlampen kunnen bijvoorbeeld zorgen voor diffuus licht dat een warme gloed over uw schutting werpt, terwijl spotjes specifieke elementen kunnen accentueren.

Wat is het voordeel van het gebruik van een wandbox voor tuinverlichting? 

Een wandbox biedt een veilige en waterdichte behuizing voor de elektrische aansluitingen van uw tuinverlichting, wat essentieel is voor het voorkomen van kortsluiting en andere elektrische problemen, vooral in een buitenomgeving.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 960 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...