Douglas Schaaldelen

Douglas schaaldelen die bij Tuinhout Compleet te koop worden aangeboden volgen het natuurlijke verloop van de boom en zijn daardoor erg geschikt om een originele schutting van te maken. Naast een schutting worden Douglas schaaldelen ook gebruikt voor het potdekselen van gevels. De Douglas schaaldelen die u op in de webshop van Tuinhout Compleet te koop ziet staan, zijn allemaal afkomstig van verantwoord beheerde Europese bossen.
Creëer een natuurlijke uitstraling door een schutting van Douglas schaaldelen te maken. Vragen? Bel gerust 0416858502 of mail naar info@tuinhout-compleet.nl.

Enig resultaat

Waarom schaaldelen van douglas hout?

U bent op zoek naar materialen waarmee u uw tuin een natuurlijke uitstraling kunt geven. Tuinhout Compleet heeft net als u een grote voorkeur voor het gebruik van natuurproducten en de Douglas schaaldelen die te koop staan, zijn daar een goed voorbeeld van. Na het bouwen van de schutting stemt u uw tuin af op uw schutting met mooie planten of een grasveldje. Of u maakt er een contrast van door juist strakke tegels te leggen. Met een schutting van Douglas schaaldelen kunt u alle kanten op!

Een schutting van douglas schaaldelen

Alle toebehoren voor uw schutting van Douglas schaaldelen vindt u hier.
Buiten Douglas schaaldelen worden ook alle toebehoren die u nodig heeft voor het bouwen van uw schutting te koop aangeboden. Geschaafde hardhouten palen bijvoorbeeld, waartussen u de schaaldelen kunt plaatsen, en hoekankers waarmee de schutting zijn stevigheid krijgt. U bestelt het allemaal makkelijk en snel in de webshop van Tuinhout Compleet.

Contact bij vragen of opmerkingen

Als u meer wilt weten over schuttingdelen, houtsoorten of toebehoren, dan is Tuinhout Compleet meer dan bereid om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op door te bellen met 0416 85 85 02. Als u een afwijkende maat wilt bestellen dan kunt u de afmetingen even per mail doorsturen.

Douglas-schaaldelen-22x180-220mm-3-meter

Assortiment Douglas hout
Bij Tuinhout Compleet heeft u ook de keuze uit:
Douglas balkhout
Douglas planken
Douglas dakbeschot vellingdelen
Zweeds rabat douglas
Douglas regels en ribben
Douglas sponningplank
Douglas vlonderplanken
Douglas palen
Douglas deuren en ramen
Douglas profielplanken

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Neem dan nu telefonisch contact met ons op!

Veelgestelde vragen over Douglas schaaldelen

Waarom Douglas schaaldelen kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze Douglas schaaldelen zijn van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Douglas schaaldelen kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van Douglas schaaldelen.

Hoe duurzaam zijn douglas schaaldelen?

Douglashout is zo populair vanwege de sterke kwaliteit/prijsverhouding. Douglashout valt namelijk in de duurzaamheidsklasse 3. Dat betekent dat het hout, zelfs onbehandeld, een minimale levensduur heeft van 10-15 jaar! Deze lange levensduur heeft het te danken aan het hoge percentage kernhout dat gevormd wordt. Het kernhout bevat hars en verhardt zich naar verloop van tijd, dit maakt dat het hout op een natuurlijke wijze beter bestand is tegen schimmels en bacteriën. Deze duurzaamheid in combinatie met de aantrekkelijke prijs maakt het douglashout een van de meest populaire houtsoorten van Nederland!

Waarom schuttingen bij Tuinhout Compleet?

Tuinhout Compleet is dé aanbieder op het gebied van Douglas- en Eikenhout. Wij verkopen enkel kwaliteitshout dat afkomstig is uit top zagerijen. Bent u op zoek naar goed hout voor uw schutting? Neem dan snel een kijkje bij ons Douglashout.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 777 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...