Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd is 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Schaaldelen

Douglas schaaldelen die bij Tuinhout Compleet te koop worden aangeboden volgen het natuurlijke verloop van de boom en zijn daardoor erg geschikt om een originele schutting van te maken. Naast een schutting worden Douglas schaaldelen ook gebruikt voor het potdekselen van gevels. De Douglas schaaldelen die u op in de webshop van Tuinhout Compleet te koop ziet staan, zijn allemaal afkomstig van verantwoord beheerde Europese bossen en zijn voorzien van het PEFC-keurmerk.

Enig resultaat

  • trendhout planken

    Douglas schaaldelen 22×180-220

    Vanaf: 9,90

    3,30 per meter

Creëer een natuurlijke uitstraling door een schutting van Douglas schaaldelen te maken

U bent op zoek naar materialen waarmee u uw tuin een natuurlijke uitstraling kunt geven. Tuinhout Compleet heeft net als u een grote voorkeur voor het gebruik van natuurproducten en de Douglas schaaldelen die te koop staan zijn daar een goed voorbeeld van. Na het bouwen van de schutting stemt u uw tuin af op uw schutting met mooie planten of een grasveldje. Of u maakt er een contrast van door juist strakke tegels te leggen. Met een schutting van Douglas schaaldelen kunt u alle kanten op!

Alle toebehoren voor uw schutting van Douglas schaaldelen vindt u hier

Buiten Douglas schaaldelen worden ook alle toebehoren die u nodig heeft voor het bouwen van uw schutting te koop aangeboden. Geschaafde hardhouten palen bijvoorbeeld, waartussen u de schaaldelen kunt plaatsen, en hoekankers waarmee de schutting zijn stevigheid krijgt. U bestelt het allemaal makkelijk en snel in de webshop van Tuinhout Compleet.

Contact bij vragen of opmerkingen

Als u meer wilt weten over schuttingdelen, houtsoorten of toebehoren, dan is Tuinhout Compleet meer dan bereid om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op door te bellen met 0416 85 85 02. Als u een afwijkende maat wilt bestellen dan kunt u de afmetingen even per mail doorsturen.

0