Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Dakbedekking

Voor de juiste dakbedekking en afwerking moet u bij Tuinhout Compleet zijn. De benodigde producten zoals EPDM, underlayment, daktrimmen en hoeken kunt u vinden in ons assortiment. Voor meer aanvullende producten zoals accessoiresbevestigingsmaterialenafwerking en verf kunt u onze andere categorieën bekijken.
Benieuwd na de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0416-858502 of info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 45 resultaten

Koop Douglas Hout dakbedekking bij Tuinhout Compleet
Maak uw tuinhuis of overkapping af met de juiste dakbedekking
Van EPDM, daktrimmen, uitlaten en underlayment, bij Tuinhout Compleet bestel je snel en eenvoudig de juiste producten om uw dak af te maken. Ook alle benodigdheden om uw dakbedekking te bevestigen kunt u vinden in onze webshop. Daarnaast is Tuinhout Compleet intensief bezig om het assortiment te verruimen om steeds meer aan de vraag te voldoen. Mocht u zelf nog vragen of aanbevelingen hebben? Chroom niet om contact met ons op te nemen via info@tuinhout-compleet.nl of 0461858502.
Levering van dakbedekking
Bij Tuinhout Compleet kun je verwachten op een snelle levering en persoonlijke service. Ons dakbedekking is voorzien van goed materiaal die heel lang meegaat. Mits op voorraad heeft u binnen 10 werkdagen uw bestelling binnen.

Dakbedekking assortiment

Bij Tuinhout Compleet heeft u de keuze uit:
Hang en sluitwerk
Ramen en deuren
Underlayment
Schutting onderdelen
IJzerwaren
Fundering

Zoekt u naar maatwerkoplossingen of heeft u nog overige vragen? Neem dan nu telefonisch contact met ons op!
Veelgestelde vragen over dakbedekking

Waarom dakbedekking kopen bij Tuinhout Compleet?

Ons assortiment is van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. De juiste dakbedekking kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en eigenschappen van dakbedekking.

Ik wil over een bestaande dakbedekking een nieuwe laag gelegd krijgen. Kan dat?

Het is mogelijk om een nieuwe laag aan te brengen, indien de huidige onderlaag hiervoor geschikt is. Laat dit te allen tijde controleren door een expert.

Wat is de beste optie voor een plat dak?

EPDM is één van de beste soorten dakbedekking voor een plat dak. Buiten dat het duurzaam is isoleert het ook heel goed. Bijvoorbeeld een schuur die niet goed geïsoleerd is trekt vocht aan. Dit vocht kan schimmel veroorzaken wat heel vervelend is in een schuur. EPDM is een soort rubber en dus elastisch. Bij verschillende temperaturen komt dit goed van pas. Het grootste voordeel is echter dat het precies op maat gemaakt wordt.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 907 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...