Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd is 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Douglas Planken

Douglas planken zijn erg veelzijdig en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het bouwen van een schutting, het vervaardigen van meubelstukken of voor het potdekselen van uw gevel. U kunt bij Tuinhout Compleet Douglas planken in verschillende afmetingen en afwerkingen kopen. Kies voor bezaagde Douglas planken voor het maken van meubels of voor geschaafd hout voor uw nieuwe schutting. Heeft u een speciaal verzoek en zoekt u afwijkende afmetingen? Neem dan even contact op en we gaan samen kijken wat er mogelijk is.

Toont alle 8 resultaten

 • Douglas plank 22 x 100 mm

  Vanaf: 6,00

  2,00 per meter

 • douglas plank hout

  Douglas plank 22 x 150 mm

  Vanaf: 8,40

  2,80 per meter

 • Douglas plank 22 x 200 mm

  Vanaf: 11,56

  3,85 per meter

 • Douglas plank 27 x 250 mm

  Vanaf: 19,20

  6,40 per meter

 • Douglas plank 27 x 300 mm

  Vanaf: 40,00

  8,00 per meter

 • douglas plank

  Douglas plank 32×200

  Vanaf: 16,50

  5,50 per meter

 • douglas plank

  Douglas plank 40 x 200 mm

  Vanaf: 25,60

  6,40 per meter

 • Douglas Rhombus profiel dubbel 26 x 125

  Vanaf: 16,05

Voor iedere toepassing zijn er Douglas planken te koop bij Tuinhout Compleet

Als u een schutting wilt maken van Douglas planken bent u bij Tuinhout Compleet lekker voordelig uit! U kunt Douglas planken voor het bouwen van een schutting voor een zacht prijsje kopen. In de webshop vindt u bovendien ook al het andere dat u nodig heeft, zoals spijkers en schroeven, verf, en beits. Ook de steunbalken waar de schuttingdelen tussen moeten komen kunt u in een en dezelfde order bestellen. Gaat u een tandje verder en wilt u bijvoorbeeld een veranda bouwen? Dan heeft Tuinhout Compleet daarvoor dikkere planken te koop staan. Deze planken kunt u overigens ook gebruiken voor het maken van mooie meubels. Denkt u er dan wel aan om ze daarna goed te beitsen? Zo blijven ze veel langer mooi!

Verander het aangezicht van uw woning met planken van geschaafd Douglas hout

Weleens van potdekselen gehoord? Als u hier nog nooit van gehoord heeft, dan heeft u het zonder het te beseffen vast eens gezien. Bij potdekselen bekleedt u de gevel van uw woning met gevelplanken op dezelfde manier waarop dakpannen worden gelegd. Op die manier loopt regenwater er makkelijk vanaf. Veel mensen vinden potdekselwerk erg mooi omdat het een huis een landelijke uitstraling geeft. Dankzij de veelzijdigheid van geschaafd Douglas hout, worden deze planken het meest gebruikt voor een dergelijke constructie. Bij Tuinhout Compleet kunt u Douglas planken van de juiste dikte kopen voor potdekselwerk.

Alle Douglas planken die te koop worden aangeboden hebben het PEFC-keurmerk

Alle Douglas planken die u online bij Tuinhout Compleet kunt kopen, zijn voorzien van het PEFC-keurmerk. We hebben een passie voor hout en willen ook dat mensen in de toekomst met dit prachtige natuurproduct kunnen blijven werken. Het PEFC-keurmerk zorgt daarvoor. Het is een wereldwijd, onafhankelijk keurmerk voor boseigenaren die streven naar duurzaam beheer. Met Douglas planken van geschaafd hout bij Tuinhout Compleet weet u dus zeker dat u investeert in het behoud van Europese bossen en bossen overal ter wereld.

Bestel al uw materiaal in een keer bij Tuinhout Compleet

Naast duurzame Douglas planken biedt Tuinhout Compleet ook alles dat u verder nodig heeft te koop aan in de webshop. Door in een keer al uw materiaal te bestellen spaart u zich vanaf €1500,- de verzendkosten uit. En dat scheelt behoorlijk op de totaalprijs. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst betaalt u deze makkelijk en snel via iDEAL via uw eigen bank. Na ontvangst van de betaling nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging. Heeft u vragen over de materialen of over de dienstverlening van Tuinhout Compleet? Dan kunt u daarvoor contact opnemen via 0416 85 85 02

0