Schoonmaak en lak

De juiste behandeling voor uw tuinhout begint met goede schoonmaak en lak artikelen. Bij Tuinhout Compleet heeft u altijd het juiste product voor de juiste klus. Zo kunt u onder andere kiezen uit schimmel bestrijding, anti-houtworm middelen en krachtreinigers. Ook voor uw verf artikelen kunt u de gerichte behandel producten aanschaffen, zoals terpentine, kwastenreiniger en thinner. Mocht u vragen hebben over welk product voor u het meest geschikt is? Neem dan contact op via 0416858502 of mail naar info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 12 resultaten

Schoonmaak en lak behandeling

Behandel uw tuinhout op de juiste manier. Zowel preventief als cumulatief. Zo kunt u makkelijk de strijd aan met schimmel of houtworm. Ook voor een goede schoonmaak beurt kiest u voor onze buitenhout krachtreiniger. Niet alleen voor het tuinhout kunt u de juiste behandeling kiezen, maar ook voor de rubriek kwasten en benodigdheden, hebben wij de juiste schoonmaak artikelen. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Schoonmaak en lak van Tuinhout Compleet

Vanuit onze eigen voorraad, leveren wij onze schoonmaak en lak artikelen altijd binnen 10 werkdagen. Ook kunt u ons assortiment bewonderen bij ons in de showroom, direct als u binnenkomt.

U heeft binnen het assortiment behandeling en verf ook de keuze uit:
Kleurloos
Houttinten
Wittinten
Zwarttinten
Grijstinten
Kwasten en benodigdheden

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 864 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...