Zwarttinten

De juiste behandeling voor uw zwarttinten tuinhout. Kies de juiste behandelingsverf en laat uw zwarten hout stralen. Door uw tuinhout goed te bewerken, kunt u de levensduur verlengen en blijft de kleur langer mooi. Mocht u vragen hebben over welk product voor u het ideaalste is, neem dan gerust contact op via info@tuinhout-compleet.nl of bel naar 0416858502.

Toont alle 5 resultaten

Zwarttinten behandeling en verf

Het assortiment zwarttinten bevat 3 artikelen van het merk Tenco. U kunt kiezen tussen Remmers Induline GW-310 gitzwart, Tenco douglas beits, garant en houtcoat mat. De komende tijd wordt ons assortiment  vergroot, blijf op de hoogte. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@tuinhout-compleet.nl.

Behandeling van zwarttinten hout

Met de juiste zwarttinten behandeling, zorgt u ervoor dat het tuinhout langer mee kan. Zo kunt u de levensduur verlengen met minstens 5 jaar extra. Kies uw juiste behandeling bij Tuinhout Compleet

Behandeling en verf van Tuinhout Compleet

Vanuit onze eigen voorraad, leveren wij altijd binnen 10 werkdagen. Ook kunt u ons assortiment bewonderen bij ons in de showroom, direct als u binnenkomt.

U heeft binnen het assortiment behandeling en verf ook de keuze uit:
Kleurloos
Houttinten
Wittinten
Grijstinten
Schoonmaak en lak
Kwasten en benodigdheden

Veelgestelde vragen over zwarttinten behandeling

Waar gebruik je zwarttinten kleur voor?

Dat verschilt per product. De Tenco garant gebruikt u bijvoorbeeld voor paalpunten. De douglas beits kunt u gebruiken voor de schuttingpalen mooi zwart te maken.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Een dag van te voren neemt onze transporteur contact met u op en stelt u op de hoogte van de aflevertijd! Als uw pakket klein genoeg blijft, kan het ook verstuurd worden als postpakket. Ook hiervan ontvangt u een track en trace.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 851 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...