Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1300,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd binnen 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Eiken Regels en Ribben

Eikenhout regels en ribben bestellen bij Tuinhout Compleet. Bij onze houthandel koopt u Eikenhout ribben en regels van hout voorzien van het PEFC-keurmerk. Het bestellen van Eikenhout regels en ribben heeft u bij Tuinhout Compleet zo gedaan en het hout wordt desgewenst helemaal op maat geschaafd voor uw tuinproject. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0416-858502 of info@tuinhout-compleet.nl.
Eiken ribben en regels voor het bouwen van een houten overkapping
We hebben het best goed voor elkaar in Nederland, alleen het weer wil niet altijd meewerken. En dat is jammer, want daarom maken de meeste mensen maar beperkt gebruik van hun tuin. Door een houten overkapping te bouwen kunt u veel langer genieten van uw buitenruimte. Door Eikenhout ribben en regels van Tuinhout Compleet te gebruiken zorgt u voor een duurzame overkapping waar u jarenlang plezier van heeft. En omdat Tuinhout Compleet samenwerkt met verschillende grote zagerijen door heel Europa is er vrijwel altijd genoeg op voorraad. Zo hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten!
Bestel vandaag nog en u krijg uw bestelling binnen 10 werkdagen thuisbezorgd
Nadat u uw bestelling plaatst wordt er contact opgenomen om een afspraak te maken voor de levering. Bent u toch in de buurt in Drunen? Dan is afhalen geen enkel punt. Heeft u hier nog vragen over? Stel ze dan gerust door contact op te nemen via 0416 85 85 02.

Enig resultaat

0