Betonpoeren

Snel en voordelig betonpoeren kopen? Bent u van plan om te gaan bouwen en heeft u daarvoor een betonpoer nodig? Dan is Tuinhout Compleet u graag van dienst. Wij zijn een online houthandel waar u ook terechtkunt voor andere bouwaccessoires. In ons ruime aanbod vindt u verschillende soorten funderingen. Voorbeelden hiervan zijn betonpoeren, puntpaalhouders, sokkels en pergoladragers. Bestel de producten van uw wens veilig via de webshop van Tuinhout Compleet en dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen 10 werkdagen bij u thuis wordt afgeleverd.

Toont alle 12 resultaten

Betonpoeren: sterke fundering voor een bouwwerk

Een betonpoer dient als fundering en wordt gebruikt om de krachten van een bouwwerk over te brengen op de ondergrond. U kunt betonpoeren onder meer toepassen bij de bouw van een carport, veranda, terrasoverkapping of speeltoestel. Deze ondersteunende fundering is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een betonpoer plus bevestiging met de volgende eigenschappen:

Piramidevorm
Grijze kleur
Afmetingen van de bovenkant: 150 mm x 150 mm
Afmetingen van de onderkant: 300 mm x 300 mm
Hoogte: 400 mm

Zoekt u een andere betonpoer? In onze webshop van tuinhout compleet vindt u ongetwijfeld de betonpoer die u nodig heeft.

Betonpoeren hebben een functie

De poeren in de fundering hebben de functie om ervoor te zorgen dat het gewicht als het ware goed wordt verdeeld over het bouwwerk, omdat dit gewicht door de poer zal worden overgedragen op de ondergrond.

Meestal zult u de poeren vinden gemaakt van beton, omdat dit een sterk en solide product is en dus goed stevig. Dit is meer dan nodig voor een fundering. Om er zeker van te zijn dat u de juiste poeren te pakken heeft, zijn er berekeningen die u kunt maken om de afmeting van de poeren te bepalen. Als u dit lastig vindt dan zijn er voldoende experts die u hierin kunnen ondersteunen. Dit is echt heel belangrijk want u moet op uw fundering kunnen bouwen.

Betonpoeren kopen (TIP) Tuinhout

Als u eenmaal weet welke maat poeren u nodig heeft, kunt u ervoor zorgen dat de rest van uw lijstje voor het bouwplan wordt afgewerkt zodat u ook daadwerkelijk kunt beginnen met de uitvoering. Het hebben van een bouwplan en het u vooral houden aan het bouwplan, zorgen ervoor dat het hele traject nauwkeurig, veilig en volgens plan kan verlopen.

Als u zich houdt aan de stappen van het plan, kunt u voorkomen dat u zaken vergeet die later grote gevolgen kunnen hebben. Als u de fundering met de poeren eenmaal heeft gemaakt en het bouwwerk bijna af is, kunt u gaan werken aan de finishing touch, zoals dit zo mooi heet. Met deze afwerking kunt u uw bouwwerk pas écht afmaken en ervoor zorgen dat deze een unieke uitstraling krijgt.

Veelgestelde vragen over betonpoeren

Waarom Betonpoeren kopen bij Tuinhout Compleet?

Onze betonpoeren zijn direct uit voorraad leverbaar. De betonpoeren van Tuinhout Compleet zorgen voor een sterke fundering met lange levensduur.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Een dag van te voren neemt onze transporteur contact met u op en stelt u op de hoogte van de aflevertijd! Uw bestelling wordt na 10 werkdagen bij u thuis geleverd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om (op afspraak) uw tuinhout op te halen bij Tuinhout Compleet.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...