Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Gevelhout Zwart

Douglas hout van Zweeds rabat in het zwart koopt u natuurlijk bij Tuinhout Compleet. Deze houtsoort wordt veel gebruikt voor het bouwen van spantconstructies en is ook geschikt voor het bouwen van uw nieuwe schutting. Douglas hout van Zweeds rabat laten zich makkelijk bewerken en in het zwart bieden de planken een stijlvolle uitstraling. Het zwart komt door de volledig dekkende verflaag die de Douglas rabat planken beschermen tegen slijtage als gevolg van regen, vorst, zon en warmte. Plaats uw bestelling in de webshop en neem contact op als u vragen of verzoeken heeft.

Alle 2 resultaten

Douglas hout van Zweeds rabat in zwart op maat gezaagd bij u afgeleverd

U heeft bij Tuinhout Compleet de keuze uit twee standaardmaten, standaard Douglas rabat planken in zwart van 22 x 200, of fijn bezaagde en geschaafde planken van 12 – 26 x 195. Daarnaast is het ook mogelijk om langere planken van Zweeds rabat Douglas hout zwart te bestellen. De maten lopen op tot 5 meter, dus lang genoeg voor iedere constructie die u in uw tuin of huis wilt bouwen. Bent u een fanatiek klusser die graag de handen uit de mouwen steekt? En heeft u een ontwerp op maat waarbij er met andere afmetingen wordt gewerkt? Stuur ons dan een email met de gewenste afmetingen en wij zagen uw Douglas planken op maat in de zagerij, waarna ze zwart worden gespoten. Dat scheelt u weer een hoop werk!

Voor meer informatie neemt u telefonisch contact op

Heeft u vragen over de Douglas planken in zwart? Of een van de andere houtproducten die u in de webshop heeft gezien? Neem dan vooral even contact op met Tuinhout Compleet door te bellen met telefoonnummer 0416 85 85 02.

Het product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Douglas Zweeds rabat Zwart 12-26×195

none

Andere suggesties…

2037

Douglas balk 150 x 150 mm

2901

Douglas regel 50 x 75 mm

2225

Gevelschroef zwart RVS - 4.0 x 50, 100

2343

Remmers Induline GW-310 gitzwart