Douglas gevelhout zwart

Zwart gevelhout van Douglas koopt u natuurlijk bij Tuinhout Compleet. van Zweeds rabat in het zwart wordt veel gebruikt voor het bouwen van spantconstructies en is ook geschikt voor het bouwen van uw nieuwe schutting. Douglas hout in het zwart biedt een stijlvolle uitstraling. Het zwart komt door de verflaag die de Douglas rabat planken beschermen tegen slijtage als gevolg van regen, vorst, zon en warmte.
Het gevelhout kunt u ook bestellen in de kleur antraciet. Vragen bij het bestellen? Neem contact op met Tuinhout Compleet door te bellen met telefoonnummer 0416 85 85 02 of te mailen naar info@tuinhout-compleet.nl.

Toont alle 3 resultaten

Eigenschappen van Douglas zwart gevelhout

Gevelhout van douglas heeft onbehandeld een minimale levensduur van 10-15 jaar en is van nature erg duurzaam. Daarnaast hebben de planken drie keer langere bescherming dan gangbare producten.
Met een uitstekende UV-bescherming tegen vergrijzing en verwering.

Zwart gespoten of gedompeld

Zwart douglas hout is de afgelopen jaren enorm in trek bij ons Nederlanders. Echter is niet elke zwarte plank hetzelfde, op internet zal dit verschil veelal moeilijk te vinden zijn, maar de manier waarop de zwarte kleur wordt aangebracht kan zomaar doorslaggevend voor uw keuze zijn!
zwart gedompelde planken komt u het meeste tegen vanwege de aanzienlijk lagere prijs. Daar zit vast een onderbouwing achter, hoor ik u al denken. Dat klopt, gedompelde planken worden namelijk in een bad van zwarte beits ‘gedompeld’. Echter houden de planken hun zwarte kleur dan niet lang vast en zal vergrijzen. Zwart gespoten wordt zoals de naam al zegt door een machine gespoten. Hierbij wordt zowel voor- als achterzijde tweemaal rondom zwart gespoten. Dit maakt onze gevelplanken tot een kwalitatief hoogwaardige plank, welke bezitten over een gegarandeerd dekkende laag, waarvan u jarenlang kunt genieten!

Verwerkingsvoorschrift Zweeds rabat

Om de levensduur van uw hout te optimaliseren, dient u vooraf het plaatsen eerst een aantal zaken goed te regelen! Let hierbij op de ventilatie, regelwerk, bevestigingsmaterialen, montage, opslag en onderhoud. Lees hier meer informatie over Zweeds rabat douglas.

Zwart gevelhout kopen
Douglas zwart gevelhout

Assortiment douglas hout
Bij Tuinhout Compleet heeft u ook de keuze uit:
Douglas balkhout
Douglas planken
Douglas schaaldelen
Zweeds rabat douglas
Douglas regels en ribben
Douglas sponningplank
Douglas palen
Douglas vellingdeel
Douglas deuren en ramen
Douglas profielplanken
Douglas vlonderplanken 

Veelgestelde vragen over gevelhout zwart

Waarom zwart gevelhout kopen bij Tuinhout Compleet?

Ons zwart gevelhout is van duurzaam kwaliteit. We geven bij Tuinhout Compleet altijd vrijblijvend advies op maat voor de klant. Zwart douglas hout kopen? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden hoge kwaliteit voor een kleine prijs. Op onze categorie pagina kun je ook extra informatie vinden zoals het gebruik, constructies en de eigenschappen van gevelhout zwart. Door in een keer al uw materiaal te bestellen spaart u zich vanaf €1300,- de verzendkosten uit. En dat scheelt behoorlijk op de totaalprijs.

Wat is beter, gespoten of gedompeld hout?

Als je een mooie strakke zwarte schutting wilt plaatsen, waar je lang van wilt genieten, adviseren wij voor zwart gespoten hout. Als je het geen probleem vindt om zelf aan de slag te gaan met verf, dan adviseren wij gedompeld hout. Mocht je een overkapping maken waar je moeilijk bij de wanden komt, dan is het handiger om zwart gespoten planken te kiezen.

Wat is het beste hout voor gevelbekleding?

Douglas hout natuurlijk!. Wij bij Tuinhout Compleet zijn dé specialist in douglas hout. Mooi zwart zweeds rabat is ideaal voor het maken van een gevel.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 777 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...