Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Zweeds Rabat

Met Zweeds rabat Douglas hout zet u uw nieuwe schuur of veranda in een mum van tijd in elkaar. Dankzij de geschulpte uiteinden passen de planken perfect in elkaar zonder een kier open te laten. Door de unieke vorm van Douglas Zweeds rabat hout kan water niet tussen de planken komen waardoor houtrot van uw schuur, veranda of schutting definitief tot het verleden behoort! Bestel uw Zweeds Douglas rabat hout vandaag nog en neem contact op bij vragen of voor hulp met bestellen.

Alle 2 resultaten

Zweeds rabat Douglas hout is ook geschikt als gevelbekleding

Door Zweeds rabat Douglas hout te gebruiken als gevelbekleding voor uw woning creëert u een landelijke uitstraling en bovendien is uw huis ook nog eens beter beschermd tegen wateroverlast en koude. Maak de gevelbekleding af met een zij uitlaat voor hemelwaterafvoer en u heeft een pracht van een huis, dat klaar is voor de toekomst! En ook zo eenvoudig te bestellen! U bestelt het hout dat u nodig heeft eenvoudig in de webshop waarna u afrekent via iDEAL. Betaalt u liever op een andere wijze? Dan kunt u ook pinnen wanneer de bezorger uw bestelling komt afleveren.

Kies voor duurzaam, kies voor Tuinhout Compleet!

Bij Tuinhout Compleet vinden wij het belangrijk te weten waar het hout dat wij verkopen vandaan komt en dat de bomen op een verantwoorde manier worden gekapt. Daarom dragen al onze houtproducten het PEFC-keurmerk dat staat voor duurzaam beheerde bossen. Plaats uw bestelling vandaag nog of neem contact op bij vragen. Dat doet u via telefoonnummer 0416 85 85 02.

Het product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Douglas Zweeds rabat 12-26×195

none

Andere bekeken ook

2901

Douglas regel 50 x 75 mm

2549

Velling delen 20/130

2990

Douglas velling delen 18x125 mm

2842

Douglas regel 50 x 100 mm