Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Sponningplank

Een Douglas sponningplank van Tuinhout Compleet kunt u gebruiken voor het maken van een dakbeschot, voor het maken van deuren voor uw tuinhuis, of voor het maken van een schutting. Met een Douglas sponningplank heeft u geen doorkijknaden dus volledige privacy is gegarandeerd. Tuinhout Compleet is een online houthandel waar u op eenvoudige wijze uw bestelling plaatst. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Dan kunt u altijd even bellen.

Alle 2 resultaten

Met een Douglas sponningplank op maat kunt u alle kanten op

Wat voor toepassing u ook in uw hoofd heeft, met een Douglas sponningplank van Tuinhout Compleet kunt u het maken! Er worden op de website een aantal standaardmaten aangeboden, maar desgewenst kunnen wij de planken ook voor u op maat zagen. Wilt u een afwijkende maat doorgeven? Stuur dan even een email met de afmetingen, binnen een dag krijgt u een reactie met daarin de mogelijkheden.

Meer informatie nodig? Neem contact op

Ook als u wat hulp kunt gebruiken bij het plaatsen van uw bestelling kunt u contact opnemen met Tuinhout Compleet. En wist u al dat u verschillende materialen kunt kopen voor de afwerking van de Douglas sponningplank die u wilt bestellen? Weet u niet zeker welke afwerking het beste past? Neem contact op door te bellen met 0416 85 85 02.

Het product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Douglas Sponningplank 18 x 190 mm

none

Andere suggesties…

2414

Douglas panlat 28 x 35 x 4000 geschaafd

2590

EPDM

2654

OSB Plaat

1979

TURBOFIX HOUTSCHROEF WIT VERZINKT 4.0 - 4.0 x 40, 200

2682

Underlayment Fins Vuren