Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1500,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
In 10 werkdagen leverbaar
Wegens drukte kunnen de bezorgtijden een week uitlopen.
 0416 8585 02

Underlayment platen

Underlayment platen bestelt u gemakkelijk en snel online bij Tuinhout Compleet. Wilt u een nieuwe vloer leggen? Of moet het dak van uw woning vervangen worden? In beide gevallen kunnen underlayment platen uitstekend gebruikt worden. Als houthandel zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in eikenhout en douglashout, maar ook voor andere houtsoorten kunt u bij ons terecht. Verder vindt u in onze webshop ook diverse bouwaccessoires en afwerkingsmaterialen. Bestel het product dat u nodig heeft en dan zorgen wij ervoor dat u in korte tijd over uw bestelling kunt beschikken.

Verschillende toepassingen van underlayment platen

Underlayment platen worden doorgaans gebruikt als vloerplaat. De platen kunnen echter ook toegepast worden bij het maken van een dakbeschot, wanden, verpakkingen en afscheidingen. Bij Tuinhout Compleet heeft u de keuze uit underlayment platen in diverse soorten en maten, zoals:

  • Underlayment Elliota Pine: deze mooie plaat heeft de afmetingen 122 x 244 x 1,8 cm;
  • Underlayment Fins Vuren: deze plaat is zeer geschikt voor schoonwerk en heeft de afmetingen 122 x 244 x 1,8 cm.

Heeft u bijzondere wensen op het gebied van underlayment platen? Vertel het onze medewerkers en dan zorgen zij dat het helemaal in orde komt. Voor meer informatie over onze producten neemt u via 0416 85 85 02 telefonisch contact op met Tuinhout Compleet.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's:

    0