Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Tuinhuizen en Overkappingen

Ontwerp uw gewenste buitenverblijf met de 3D app

Wat is er leuker dan het zelf ontwerpen van uw eigen unieke buitenverblijf? Dat is eenvoudig dankzij de 3D app! Hiermee kunt u dus letterlijk uw eigen tuinhuis, overkapping, schuur, carport of welk type buitenverblijf bij u past, zelf ontwerpen. Ontdek het nu zelf en stap in de schoenen van de ontwerper! Maak kosteloos en vrijblijvend gebruikt van de 3D app. Heeft u vragen over het gebruik of heeft u wellicht wensen over maatwerk? Twijfel dan niet en neem contact op via info@tuinhout-compleet.nl of bel naar 0416858502.

3d-app-tuinhout-compleet-maak-u-eigen-buitenverblijf

Tuinhuizen en overkappingen samenstellen en bestellen bij Tuinhout Compleet

Bij het maken van uw ideale buitenverblijf zijn er diverse mogelijkheden en keuzes die gemaakt moeten worden. Daar willen wij graag een handje bij helpen. (Sinds kort/Binnenkort biedt Tuinhout Compleet een configuratie platform aan, waar uzelf eenvoudig een tuinhuis of overkapping in elkaar kan zetten. Daarin kunt u letterlijk slepen en plaatsen van materialen binnen de afmetingen die voor u wenselijk zijn.

Ontwerp daarom uw buitenverblijf in de 3D app, dan hoeft u geen zorgen te maken of u de juiste maat kiest voor bijvoorbeeld een wandmodule of glazen schuifwand. De 3D app kiest altijd automatisch de juiste maat. Laat u inspireren en ontwerp de tuinhuis van u dromen!

In 3 stappen uw tuinhuis ontwerpen

Het klinkt misschien wel te eenvoudig, maar in werkelijk 3 stappen kunt u een eigen tuinhuis met de app ontwerpen. Daarbij wordt meteen een 3D tekening gemaakt en heeft u een schets hoe daadwerkelijk uw tuinhuis eruit komt te zien. Neem de tijd en ontdek stapsgewijs welk type buitenverblijf bij u past. Met de keuze en inspiratie uit meer dan 700 modellen, zal er altijd een model naar wens tussen zitten.

Stap 1: Kies uw uitvoering
De eerste stap naar uw droom tuinhuis is het kiezen van een bepaalde uitvoering. Hierin helpen wij natuurlijk een handje en hebben daarvoor al een voorselectie gemaakt. De modellen zijn daarin nog helemaal om te zetten naar uw eigen smaak. Om een indruk te geven zijn er 10 basis uitvoeringen met ieder een X aantal variërende basismodellen. Bijvoorbeeld heeft de uitvoering ‘Siena’ al 48 basismodellen waar u uit kan kiezen. De verschillen zit hem vaak in de breedtes, dieptes, hoogtes, dak uitvoeringen, kleur enzovoort.

Stap 2: Het toevoegen van opties
Zodra u een buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijk opties aan toevoegen. Denk aan wanden, deuren, ramen, glazen schuifwanden, en steel looks modules tot aan dakbedekking. Ook kunt u ervoor kiezen of u producten in kleur gespoten wilt hebben, zoals de constructie van uw buitenverblijf en/of wanden. In het keuzemenu ziet u per onderdeel direct de prijzen vermeld staan en als u voor montage kiest, ook de prijs van het monteren.

Het gebruik van de 3D app is volledig kosteloos en vrijblijvend.

Stap 3: Tevreden? Stuur uw ontwerp door!
Bent u tevreden? Stuur dan u ontwerp in en wij gaan z.s.m. aan de slag. Voor aanvullende vragen, advies en uiteindelijke aanschaf, kunt u altijd contact met ons opnemen! Ook voor het plaatsen van het buitenverblijf, kunnen wij u altijd in contact brengen met een geschikte vakman.

Van ontwerp tot realisatie

3D App

Maatwerk voor uw tuinhuis

Het assortiment is enorm uitgebreid, er zijn een groot aantal types buitenverblijven in veel verschillende breedtes en dieptes in de 3D app beschikbaar. Toch kan het zo zijn dat uw gewenste maat er niet tussen staat. Dat u eigenlijk een kleine aanpassing wilt doen aan een van de modellen. Bijvoorbeeld een ander daktype, net een afwijkende maat wilt of dat u andere wensen heeft die het assortiment overstijgen. Dat is uiteraard geen probleem!

Wij bieden u daar graag een prachtige en functionele oplossing voor die aansluit bij uw wens. Houdt er wel altijd rekening mee dat de prijs iets hoger gaat liggen, omdat voor een maatwerk project o.a. aparte tekeningen gemaakt moeten worden.

 

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 907 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...