Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Schuttingdelen

Tuinhout Compleet is een gespecialiseerde houthandel waar u uitstekend terecht kunt voor schuttingplanken en schuttingdelen. Bent u van plan om een schutting neer te zetten in de tuin? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Tuinhout Compleet. Daar vindt u al het benodigde materiaal voor het bouwen van een schutting. Naast verschillende soorten schuttingplanken en schuttingdelen hebben wij in ons assortiment ook bouwaccessoires als duimhengen en instort ankers. Tuinhout Compleet is de specialist waar u naartoe moet voor alles op het gebied van schuttingen.

Schuttingplanken en schuttingdelen van eikenhout of douglashout

Bij Tuinhout Compleet kunt kiezen voor schuttingplanken en schuttingdelen van eikenhout of douglashout. Wij hebben planken en delen in diverse soorten en maten, waaronder:

  • Douglas plank 20 x 200 mm: deze bezaagde en scherpkantige plank is uitstekend geschikt als schuttinghout. De plank is ook leverbaar in een andere breedte- of lengtemaat;
  • Douglas schaaldelen: deze bezaagde schaaldelen kunnen uitstekend gebruikt worden voor een mooie schutting. De schaaldelen zijn 22 mm breed en verkrijgbaar in meerdere lengtematen;
  • Eiken plank 20 x 200 mm: deze bezaagde plank geeft een mooie uitstraling aan uw schutting.

Twijfelt u over de juiste schuttingdelen of schuttingplanken voor uw schutting? Dan voorzien onze deskundige medewerkers u graag van een deskundig advies.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's: