Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Houthandel eiken balken

Tuinhout Compleet is dé houthandel in eiken balken en planken gevestigd te Brabant. Vanuit onze webshop leveren wij divers eiken- en douglashout met het PEFC-keurmerk. Wij zijn gespecialiseerd in tuinhout en dan vooral in eikenhout en douglas hout. Wij delen onze kennis graag met u en adviseren u dan ook graag over het juiste hout voor uw toepassing.

Tuinhout Compleet: dé houthandel voor eiken balken

Tuinhout Compleet heeft ruime ervaring met de verkoop en levering van eiken- en douglashout. Wij zijn een online houthandel in eiken balken, planken, terrasdelen, vlonders en Zweeds Rabat. Onze eiken balken zijn afkomstig van PEFC gecertificeerde zagerijen en hebben allen kwaliteitsklasse QPA/1. Tevens is het eiken hout enorm geschikt voor buitentoepassingen doordat het hout duurzaamheidsklasse II heeft. Naast houthandel in eiken balken bieden wij ook diverse bijbehorende accessoires.

Online houthandel

Via onze online houthandel bestelt u gemakkelijk de eiken balken die u wilt. Zit de juiste afmeting er niet tussen, dan zaagt of schaaft Tuinhout Compleet voor u de juiste maat via onze maatwerk/schaven service. Heeft u overige vragen over bepaalde producten of over ons bedrijf neem dan gerust contact op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0416 85 85 02. Dit nummer kunt u ook bellen voor advies over ons tuinhout en het gebruik ervan.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's: