Vanaf €1300,- gratis bezorging

Door heel Nederland

Veilig betalen via IDEAL

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Profiteer nu van staffelkorting! Tot wel 8% van het totale bedrag*

* Alleen geldig voor particuliere afnemers en voor leveringen vanaf €1500,-

Houthandel Brabant

De beste houthandel van Brabant is Tuinhout Compleet. Wij zijn een professionele houthandel met een webshop in eiken- en Douglas hout afkomstig van zagerijen met een PEFC-certificaat. Naast dat wij hout van uitstekende kwaliteit leveren voor een scherpe prijs, kunt u bij ons ook terecht voor uitstekende service. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van tuinhout en helpen u graag met het maken van de juiste keuze door u te adviseren.

Tuinhout Compleet: de beste online houthandel van Brabant

In de online webshop van Tuinhout Compleet vindt u diverse producten van eiken– en douglashout. Wij zijn al een aantal jaar specialist in deze houtsoorten en leveren alleen hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij onze houthandel in Brabant terecht voor planken, balken, terrasdelen van duurzaam eiken- en douglashout en bijbehorende accessoires.

Contact met ons opnemen

Bestel direct in onze webshop de mooiste materialen in diverse afmetingen. Bezoekt u liever eerst onze houthandel in Haarsteeg, Brabant? Maak dan een telefonische afspraak om ervoor te zorgen dat er iemand in ons magazijn aanwezig is, om u te assisteren en advies op maat te geven. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar 0416 85 85 02. U kunt dit nummer ook bellen voor advies of voor antwoord op uw vragen over onze producten.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina’s:

Scroll naar top
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...