Topkwaliteit hout bij Tuinhout-Compleet

Tuinhout-Compleet verkoopt diverse soorten hout. Onze voornaamste houtsoorten is het hout van de Douglasspar en de Eikenboom. Het hout dat wij verkopen komt enkel uit Europa,

Duurzaamheid Douglashout
Douglashout is een houtsoort die geclassificeerd is in de duurzaamheidsklasse 3. Dit houdt in dat Douglashout een duurzame houtsoort is die 10 tot 15 jaar mee gaat. Douglashout staat erom bekend dat het heel sterk is. Daarnaast is Douglashout ook een stabiele houtsoort. Douglas hout bestaat nagenoeg altijd uit kernhout. Kernhout is duurzamer dan bijvoorbeeld spinthout en is beter bestand tegen bijvoorbeeld schimmels.

Duurzaamheid Eikenhout
Eikenhout is geclassificeerd in de duurzaamheidsklasse 2-3. Dit houdt in dat Eikenhout erg goed bewerkbaar is en heel verschillend kan worden toegepast zoals als meubel- en constructiehout. Door de duurzaamheid van Eikenhout gaat deze houtsoort zeker 20 tot 25 jaar mee en is daardoor een voordelig alternatief voor hardhout. 

Tuinhout-Compleet is dé aanbieder op het gebied van Douglas- en Eikenhout. Wij beschikken over een ruime assortiment van dit prachtige Douglas hout. Dit duurzame hout is perfect voor verschillende projecten in bijvoorbeeld uw tuin. Bekijk ons assortiment voor al onze producten en Bevestigingsmaterialen

Bekijk hier onze categorieën tuinhout en bevestigingsmaterialen:
Douglas hout
Douglas Hout
Eikenhout
Eikenhout
Assortiment Bevestigingsmaterialen
Bevestigingsmaterialen

 

Beoordeel onze pagina

Meer handige informatie:

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...