Hout in de Tuin: Inspiratie, voorbeelden & tips!

In de tuin kan hout verschillende functies hebben! Zo kunt u het als meubel gebruiken of schutting en tuinpad. Hout geeft uw tuin een natuurlijk uitstraling. Wij geven u een kijkje in de verschillende mogelijkheden met hout die u in de tuin kan toepassen!

De kliko is waarschijnlijk het minst sfeervolle stuk in uw tuin. Door zelf een kliko ombouw te maken lost u dit probleem makkelijk op! Niemand zal er achter komen dat u vuilnis achter dat mooie stukje hout staat!

Een ander inspirerend voorbeeld is een makkelijk fietsenrek die u kan maken van hout. De fietsenstalling geeft een georganiseerde look!

Het kampvuur

Een kampvuur kan zoveel sfeer geven in uw tuin! Denk aan de zwoele zomeravonden wanneer het een beetje frisjes begint te worden, dit is voor u geen probleem! Zo kunt u op juist deze avonden net iets langer buiten zitten door een vuurplaats in uw tuin te creëren. Het geeft u warmte en natuurlijk de gezellig sfeer. Ook leuk wanneer u kleine kinderen heeft : Marshmallows!

U kunt een vuurplaats op verschillende manier creëren met hout, of u het nou doet met alleen een houten steiger met een vuurplaat erop of u bouwt een vaste in de grond!

De hangstoel

Een hangstoel geeft u een leuk en speels effect in de tuin. Ook ziet het er natuurlijk superromantisch uit en kunnen de kinderen er heerlijk op spelen, en u kunt er natuurlijk ook een heerlijk boekje op lezen terwijl u lekker weg schommelt.

Deze hangstoel kunt u op een makkelijke manier zelf creëren met hout.

Het houten pad

Een klein pad aanleggen met hout is super voordelig zo weet iedereen precies waar hij of zij moet lopen zodat ze niet u net geplante nieuwe bloemen een klein schopje geven.

De overkapping

In Nederland kunnen de zomers soms wel eens nat zijn. Met een overkapping voor uw barbecue heeft u geen last dat het feestje in het water valt! Deze overkapping van hout kunt u zelf maken en kan een behoorlijke uitkomst zijn zelfs in de winter kan uw barbecue gemakkelijk aan worden gezet!

Een zandbak

De zandbak is voor de kinderen een van de leukste dingen om in de zomer mee te spelen. Ze kunnen zich hier heerlijk uitleven hier is geen strand voor nodig. Het enige wat u nodig heeft is zand en hout. Wat handig is, is om de zandbak een deksel te geven zodat wanneer het regent het zand lekker droog blijft.

Het houtbakje

Een boombank is een prachtig meubel in u tuin. U plaats de boombank rondom de stam van een boom. Het leuke aan de boombank is dat het een romantische sfeer aan de tuin geeft. U kunt onder u boom lekker even afzonderen en u favoriete boek in rust uitlezen!

Tuinhout-Compleet

Tuinhout-Compleet is dé aanbieder op het gebied van Douglas hout en Eikenhout. Bent u op zoek naar kwaliteit houtproducten? Neem dan snel een kijkje bij ons Douglashout op de website!

Bron:
Marja B: https://nl.pinterest.com/pin/108297566027287782/

Koop hier het hout om uw tuinhoutproject te starten:
Douglas balkhout
Douglas balkhout
Douglas planken
Douglas planken
Douglas regels en ribben
Douglas regels en ribben
Douglas palen
Douglas palen
Eiken planken
Eiken planken
Eiken palen
Eiken palen
Eiken regels en ribben
Eiken regels en ribben
Eiken balkhout
Eiken balkhout

 

Beoordeel onze pagina

Meer handige informatie:

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...