Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Geschaafd eikenhout

Op maat geschaafd eikenhout bestelt u bij Tuinhout Compleet. Wij zijn een ervaren leverancier van PEFC gekwalificeerd eiken en douglashout. Wij zijn hier dan ook in gespecialiseerd en weten precies welk hout voor welk doeleinde het beste is. Heeft u hier vragen over of heeft u advies nodig? Onze medewerkers staan dan voor u klaar. Wij zorgen er graag voor dat u het juiste hout aanschaft voor uw toepassing.

Geschaafd eikenhout aanschaffen bij Tuinhout Compleet

Tuinhout Compleet levert al een aantal jaar diverse producten van eikenhout en douglashout. Onze houtsoorten komen van houtzagerijen met een PEFC-certificaat en zijn dus duurzaam tot stand gekomen en verwerkt. U kunt bij ons terecht voor deels geschaafd eikenhout maar u heeft ook de mogelijkheid om onbewerkt eikenhout door ons geheel geschaafd te laten worden. Naast (deels geschaafd) eikenhout bieden wij ook divers douglashout aan van hoogwaardige kwaliteit.

Een bestelling plaatsen in onze webshop

Eiken- en douglashouten planken of geschaafd eikenhout bestelt u heel gemakkelijk via onze webshop. Al onze producten op de webshop zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen binnen 10 werkdagen bij u bezorgd worden. Heeft u nog vragen over uw bestelling of onze producten, of heeft u advies nodig, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0416 85 85 02.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's: