Betaal met IDeal

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

FSC-certificatie

Wij zijn FSC®-gecertificeerd

Forets for all forever - Tuinhout Compleet - FSC

Dit betekent dat wij producten kunnen leveren die bijdragen aan verantwoord bosbeheer. FSC staat voor Forest Stewardship Council®, een organisatie die wereldwijd zorg draagt voor het ehouden van de bossen. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.
Met verantwoord bosbeheer doelt FSC op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Maar ook op hout oogsten en geld verdienen mét behoud van het bos. Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw. Gebruik dus FSC!

 

Door FSC-gecertificeerde producten te kopen, draagt u direct bij aan de bescherming van onze bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat u het bos op deze manier economische waarde geeft, zorgt u ervoor dat het behouden blijft. U vindt ons als gecertificeerd bedrijf op de FSC-database onder licentienummer FSC-C016391.

 

Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 994 reviews.
Scroll naar boven

Zoek uw producten

Product toevoegen
Product details worden opgehaald...