Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
In 10 werkdagen leverbaar
 0416 8585 02

Overspanning berekenen

Voordat u begint met het plaatsen van uw overkapping, dient u eerst goed na te denken over de constructie! Welke lengte wil u overspannen en welke balkdikte heb ik hiervoor nodig? We leggen u dit uit aan de hand van een simpele berekening, lees hier verder! 

Voorkom Houtworm

U gaat hout plaatsen, let goed op dat u ook houtworm voorkomt. Zo voorkomt u schadeherstel of totale vervanging in de toekomst. Hoe u houtworm voorkomt, leest u hier

Herkomst Douglashout

Ook benieuwd naar de herkomst van douglashout is? Informatie over de douglasspar en andere weetjes leest u hier!

Verwerkingsvoorschrift Zweeds Rabat

Gebruikt u rabatdelen als gevel of wand? Let dan goed op en houd rekening met ventilatie, regelwerk, bevestigingsonderdelen, montage en opslag/vervoer! Lees hier alle tips die u nodig heeft om de rabatdelen goed te verwerken!

Schutting plaatsen van Douglashout!

U gaat een schutting bouwen en wilt weten welke materialen u gebruikt en hoe u het monteert! Lees alles wat u moet weten over het bouwen van uw schutting met douglashout hier!

Scheuren in je hout zijn normaal!

Ieder jaar horen wij klanten die bezorgd zijn om scheuren in het hout. Waarom er scheuren ontstaan en hoe u deze het best kunt voorkomen leest u hier

Wat is het verschil tussen bezaagd en geschaafd?

In onze webshop vindt u vaak de termen ‘bezaagd’ en ‘geschaafd’ bij onze houtproducten. Wat betekent het en welke is geschikt voor u? Lees hier verder!

Voordelen Douglashout 

Waarom is douglashout tegenwoordig zo populair in Nederland? Ontdek de voordelen van douglashout hier!

Bescherm je hout! 

Douglashout is een duurzame houtsoort met een levensduur van 10-15 jaar. Maar deze levensduur kun je nog verder verlengen door het hout te beschermen! Meer informatie

Hoe duurzaam is douglashout?

Douglas is een van de meest populaire houtsoorten van Nederland! Mede door de duurzaamheid van het hout, lees hier over de duurzaamheid!

0