Erkend Leerbedrijf

Met trots delen wij dat Tuinhout Compleet erkend is door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) als leerbedrijf voor verschillende opleidingen.

We bieden interessante en uitdagende stageplaatsen voor studenten aan waar zij de opgedane kennis in de praktijk kunnen toepassen!

Als erkend leerbedrijf heeft Tuinhout Compleet een belangrijke rol in de toekomst van het vakmanschap. Naast het feit dat het erg leuk is om studenten op te leiden in ons bedrijf, zijn er ook nog een aantal andere voordelen. Er zijn namelijk een hoop studenten die na hun stage aan het werk gaan bij hun leerbedrijf. Bovendien hebben studenten een andere (frisse) kijk op het bedrijf, en nemen nieuwe inzichten en actuele kennis met zich mee. Een erkend leerbedrijf word je niet zomaar, en wij zijn trots op deze mooie titel.

Wat betekent het om SBB Erkend Leerbedrijf te zijn?

Tuinhout Compleet voldoet aan de (strenge) voorwaarden die zijn gesteld om deze titel te krijgen.

  •       Wij bieden de student een veilige werkplek. De student kan op een goede manier oefenen met werkprocessen en werkzaamheden die horen bij het beroep waarvoor hij of zij studeert.
  •       De student wordt gekoppeld aan een praktijkopleider die in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te begeleiden.
  •       Wij werken samen met de school en SBB, en verstrekken daartoe de benodigde informatie.

Voor welke student?

Bij Tuinhout Compleet vinden wij het belangrijk dat iedere jongere een kans krijgt om zich te ontwikkelen en te leren wat het inhoudt om op de arbeidsmarkt aan de slag te gaan. De studenten die bij ons stage lopen volgen verschillende opleidingen

Wij zijn onder andere erkend leerbedrijf voor de opleidingen “manager transport en logistiek” en de opleiding “teamleider logistiek”. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd als leerbedrijf voor de opleiding “medewerker financiële administratie” en de opleiding “bedrijfsadministrateur”. Als wij uitdagende AO/IC projecten hebben is het ook mogelijk om als HBO student van de opleiding Finance & Control bij ons stage te lopen. 

Tuinhout Compleet biedt een mooie stageplek waar studenten écht kunnen leren en ervaren hoe het er op de werkvloer aan toegaat, en waar de student de vrijheid krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. Zo kan de opgedane kennis direct in de praktijk worden toegepast!

Douglas hout
Douglas Hout
Eikenhout
Eikenhout
Beoordeel onze pagina

Meer handige informatie:

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...