Bezorg info
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Eikenhouthandel

Tuinhout Compleet is een eikenhouthandel waar u hout eenvoudig en snel via de webshop kunt bestellen. Als online houthandel kunt u bij ons naast eikenhout ook terecht voor douglas hout. Het hout uit ons assortiment is afkomstig van PEFC gecertificeerde zagerijen in Europa. Deze zagerijen staan voor duurzaam bosbeheer. Wij zijn een eikenhouthandel die bekend staat om een goede service. Onze vakkundige medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Eenvoudig en snel online bestellen bij een gespecialiseerde eikenhouthandel

Bent u op zoek naar een eikenhouthandel waar u online in korte tijd hout kunt aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Tuinhout Compleet. Al het eikenhout in ons assortiment heeft kwaliteitsklasse QPA/1. Eiken is een stevige en harde houtsoort met een mooie uitstraling en is zeer geschikt voor verschillende buitentoepassingen. Denk bijvoorbeeld aan gevelbekleding, schuttingen, en tuinhuizen. Het eikenhout is verkrijgbaar in balken, planken, regels en ribben. Heeft u specifieke wensen voor de afmetingen van het hout dat u nodig heeft? Wij verrichten maatwerk en kunnen het hout ook voor u schaven.

Meer informatie?

Onze medewerkers adviseren u graag over het ideale hout voor iedere toepassing. Voor meer informatie over de producten en diensten van eikenhouthandel Tuinhout Compleet kunt u telefonisch contact opnemen via 0416 85 85 02.

    0