Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Eiken meubelhout

Wilt u eiken meubelhout kopen? Dan is Tuinhout Compleet u graag van dienst. Als gespecialiseerde houthandel richten wij ons voornamelijk op de verkoop van eikenhout en douglashout. In onze webshop vindt ook u ongetwijfeld het eiken of douglas meubelhout waar u naar op zoek bent. Daarnaast hebben we in ons uitgebreide aanbod ook diverse soorten accessoires. Denk bijvoorbeeld aan spijkers, schroeven, verf en impregneerbeits. Voor het vervaardigen van meubels kunt u bij Tuinhout Compleet zowel het meubelhout als het bijbehorende materiaal kopen.

Eiken meubelhout online kopen bij een gespecialiseerde houthandel

Het eiken meubelhout dat u bij Tuinhout Compleet kunt kopen, heeft duurzaamheidsklasse 2 en kwaliteitsklasse QPA/1. Om die reden zijn planken en balken van dit hout ideaal voor toepassingen in de buitenlucht. Als u een loungebank voor in de tuin wilt maken, kiest u dus voor eiken meubelhout. Dan kunt u lang genieten van uw meubilair. Onbehandeld eikenhout zal na verloop van tijd verkleuren naar blauwzwart. Wilt u niet dat het eiken meubelhout verkleurt? Dan is het raadzaam om het hout te laten behandelen voordat u ermee aan de slag gaat.

Meubelhout van de douglasspar

Bij Tuinhout Compleet kunt behalve eiken meubelhout ook douglas meubelhout kopen. Het douglashout wordt gemaakt van een douglasspar. Dit houdt wordt door ons ingekocht bij PEFC gecertificeerde zagerijen in Europa. Net als eikenhout is douglashout zeer geschikt voor buitengebruik. Uw tuinmeubelen kunt u dus ook van douglashout vervaardigen. Dit meubelhout heeft onbehandeld een roodbruine kleur en de vlamstructuur zorgt voor een warme uitstraling.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's:

    0