Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Vanwege de extreme drukte loopt de
levertijd op tot minimaal 4 weken.
 0416 8585 02

Eiken balkhout

Frans eiken balkhout van stevige en harde kwaliteit bestelt u online bij Tuinhout Compleet. Wij zijn leverancier van eiken- en douglashout met het PEFC-keurmerk. Hier zijn we dan ook in gespecialiseerd en we weten precies welk hout u het best voor uw toepassing kunt gebruiken. Als u dan ook advies nodig heeft, dan voorzien we u daar graag van. Zo schaft u bij ons altijd het juiste hout voor uw doeleinde aan, en dat is wel zo prettig.

Eiken balkhout aanschaffen in de webshop van Tuinhout Compleet

Tuinhout Compleet is een ervaren online leverancier van hoogwaardig eikenhout en douglashout. Wij bieden onder andere aan: eiken balkhout, planken, ribben en velling delen. Het eiken balkhout heeft kwaliteitsklasse QPA/1 en duurzaamheidsklasse II. Het heeft een mooie, stoere uitstraling en is door zijn stevigheid ideaal voor buitentoepassingen. Bekijk ook eens ons brede assortiment douglashout.

Hout in ons magazijn bekijken

Stevig Franks eiken balkhout bestelt u gemakkelijk via onze webshop. Bekijkt u het hout liever eerst in ons magazijn, dan is dat zeker mogelijk. Maak telefonisch een afspraak via 0416 85 85 02 om te zorgen dat er iemand in ons magazijn aanwezig is om u te kunnen helpen en adviseren. Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod, de levering ervan, of heeft u advies nodig om een goede keuze te kunnen maken? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's:

0