Een Kampvuur in uw Tuin

Niets is zo gezellig als wanneer u op een koude avond lekker warm rondom een vuur kunt zitten. Op de achtergrond het sfeervolle knisperende, knappende hout. Dat klinkt goed toch? Dit kan eenvoudig in uw eigen achtertuin gecreëerd worden.

Een vuurkorf bestaat vaak uit een metalen bol, soms met een stalen grill bovenop en een beschermende cover. Ook zijn moderne vuurschalen tegenwoordig erg populair voor in uw tuin, dakterras of terras. De top van de schaal zorgt ervoor dat er geen regenwater in de schaal komt. 

De firepit is een nieuwe trend op het gebied van tuinhaarden. Deze trend begon met name in de VS. Deze haard bestaat in principe uit een soort put, gemaakt met gemetselde kalkstenen. Deze put beschikt over een afvoer, waardoor er geen regenwater kan achterblijven. De firepit kunt u gemakkelijk zelf maken, of kunt u in de winkel kopen. 

Maar… pas op! Een ongeluk zit in een klein hoekje, en u zult zich dus moeten houden aan een aantal veiligheidsregels. Zo is het belangrijk dat u uw vuurkorf uit de buurt houdt bij brandgevoelige voorwerpen zoals bepaalde planten of schuttingen. Houd bijvoorbeeld ook rekening met het weer. Harde windstoten kunnen al snel zorgen voor gevaarlijke situaties.

Een vuurkorf is gemakkelijk aan te krijgen met een opgepropt papiertje. Plaats hierboven een aantal kleine takjes, zodat het vuur begint met branden. Brandt het eenmaal goed kunt u grotere takken toevoegen en tot slot kunt u overgaan op haardhout.

Bekijk hier het assortiment van Tuinhout Compleet:
Douglas hout
Douglas Hout
Eikenhout
Eikenhout
Tuinhout Accessoires
Tuinhout Accessoires
Assortiment Bevestigingsmaterialen
Bevestigingsmaterialen
Afwerking en verf
Behandeling en verf
Beoordeel onze pagina

Meer handige informatie:

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...