Een Houten Tuinkantoor! 

Uw plekje in de tuin!

Het ‘nieuwe’ werken is natuurlijk nu niet meer weg te denken. Soms verloopt dit nog niet altijd even productief. Een thuiskantoor heeft vele voordelen, denkt u bijvoorbeeld eens aan de reistijd naar u werk. Thuiswerken geeft rust, zeker als u ook nog eens omringd bent met een mooie tuin! Ook voor ZZP’ers is een thuiskantoor een hele goede optie. En wat dacht u van een houten tuinkantoor?

Bent u in het bezit van een grote tuin? Denk dan eens na over een tuinkantoor. Met hout kunt u deze zelf bouwen! Het is erg belangrijk dat u in uw tuinhuis comfortabel kunt werken. Voor een thuiskantoor is het verder erg belangrijk dat uw tuinhuis goed geïsoleerd is. Dit is belangrijk voor zowel de winter als de zomer.

Waar moet u rekening mee houden?

Ook kunt u een overweging maken om een verwarming te laten plaatsen, doe dit enkel wanneer u uw tuinhuis ook laat isoleren, anders bent u erg veel kwijt aan enkel het tuinhuis te verwarmen.

Isolatie zal er ook voor zorgen dat u in alle rust kan werken en niet gestoord zal worden door harde geluiden. Dit zorgt voor een goede concentratie.

Let op de wanddikte. Door te kiezen voor een dikkere wand heeft u al snel een betere isolatie. En u bouwt een stevig tuinhuis wat wel met een beetje wind zal blijven staan! Voor een tuinkantoor raden wij wanden aan van 70 mm dik.

Verder moet u goed opletten met de ventilatie van uw tuinhuis. Dit is van belang voor de levensduur van het houten bouwwerk. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een ventilatierooster toevoegen. Zo krijgt u ook meteen frisse lucht in uw werkruimte!

Ook de fundering is niet te vergeten voor uw tuinhuis. Uw tuinhuis heeft een stevige ondergrond nodig. Voor een stevige fundering kiest u bijvoorbeeld beton of vlonderplanken.

De kosten voor een tuinkantoor. Wilt u zelf een tuinkantoor in uw tuin? Dit kost u rond de 2000 tot 8000 euro. Het is natuurlijk afhankelijk van de grootte, wanddikte fundering, aantal ramen en de behandeling van de wanden en bedekking.

Let op! Vergeet voor u begint niet even te controleren of u een vergunning nodig heeft.

De voordelen van een tuinkantoor op een rij:

 

–      Rustige omgeving
Een rustige en comfortabele werkplek, ongestoord zonder afleiding kunnen werken in een gescheiden ruimte.
 
–      Werk en privé gescheiden houden
Ook is het ideaal dat klanten en collega’s langs kunnen komen en niet meteen in uw
privé omgeving komen.

–      Genieten van de omgeving
Heerlijk genieten van de buitenlucht terwijl u lekker zit te werken!

–      Tijd besparen!
U kunt lekker naar u tuinkantoor lopen, dit scheelt toch heel wat tijd in de file naar u werk!

–      De inrichting bepaalt u zelf !
U kunt uw thuiskantoor helemaal naar smaak inrichten! Zo zijn de witte muren van het kantoor voor u verleden tijd en kunt u eindelijk gaan voor een gezellig kantoor.

Neem een kijkje in ons douglas hout assortiment:

Douglas balkhout
Douglas balkhout
Douglas planken
Douglas planken
Douglas regels en ribben
Douglas regels en ribben
Douglas palen
Douglas palen
Douglas vlonderplanken
Douglas vlonderplanken
Beoordeel onze pagina

Meer handige informatie:

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 741 reviews.
Scroll naar boven
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...