Vanaf €1300,- gratis bezorging

Door heel Nederland

Veilig betalen via IDEAL

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Douglas Houten deur voor uw overkapping

 

Wanneer u bijvoorbeeld een schuur of overkapping hebt gemaakt, is het pas echt af met een prachtige Douglas houten deur. Tuinhout-Compleet beschikt over een ruim assortiment deuren en kozijnen gemaakt van hoogwaardig Douglashout. 

Een tuinhuis of overkapping is natuurlijk pas echt compleet wanneer deze beschikt over een prachtige deur. Een deur in je tuinhuis of overkapping is handig wanneer je wind en regen buiten de deur wilt houden. Daarnaast is een Douglas houten deur in je tuinhuis of overkapping ook nog eens een stijlvolle aanvulling.

 

Douglas houten deur

Een houten deur is een prachtige aanvulling op uw tuinhuis of overkapping. Tuinhout-Compleet heeft een uitgebreid aanbod van houten deuren. Wij kiezen alleen de beste kwaliteit hout voor het maken van onze houtproducten. Douglas hout is perfect voor het maken van bijvoorbeeld houten tuindeuren vanwege de hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u een houten deur bestelt kies dan voor geschaafd en geschuurd Douglashout. Dit verhoogt de duurzaamheid van uw product.

 

Finishing touch

Wanneer u de beslissing heeft gemaakt om een houten deur te plaatsen in uw tuinhuis of overkapping is het natuurlijk belangrijk om ook een goed slot en scharnieren te kopen. Hierdoor wordt de duurzaamheid van uw deur vergroot en heeft u langer plezier van uw deur.

 

Zelf inbouwen

Wanneer u een houten deur heeft gekocht, wilt u deze misschien zelf inbouwen. Het inbouwen van een tuindeur kunt u gemakkelijk zelf doen. Wanneer u de juiste bevestigingsmaterialen heeft aangeschaft is het een fluitje van een cent om dit zelf te doen.

 

Tuinhout-Compleet

Tuinhout-Compleet is dé aanbieder op het gebied van Douglas- en Eikenhout. Wij maken enkel gebruik van de meest hoogwaardige materialen waardoor u gegarandeerd bent van een geslaagd project! Ga naar de website en vraag naar de mogelijkheden voor uw project!

 

 

Lees hier verder over:


Meer handige informatie:

Scroll naar top
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...