Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1500,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
In 10 werkdagen leverbaar
Wegens drukte kunnen de bezorgtijden een week uitlopen.
 0416 8585 02

Douglas tuinhuis

Droomt u al enige tijd over een Douglas houten tuinhuis in uw tuin? Dan is Tuinhout Compleet u graag van dienst! Ons bedrijf is een specialist als het gaat om het vervaardigen van producten in Douglas hout en eikenhout. U vindt in ons assortiment enkel Douglas- en eikenhout dat afkomstig is van Franse zagerijen met een PEFC-keurmerk. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij enkel producten van duurzaam hout leveren.

Toont alle 23 resultaten

Plaats een multifunctioneel Douglas houten tuinhuis in uw tuin

Ziet u uw Douglas houten tuinhuis al in uw achtertuin staan? Met een Douglas houten tuinhuis kunt u alle kanten op. U kunt er uw tuinmeubilair in opbergen tijdens de koudere seizoenen van het jaar, de fietsen in stallen of het juist als tweede woonkamer gebruiken. Welke functie heeft u voor uw tuinhuis in gedachte? Wanneer u ervoor kiest uw Douglas houten tuinhuis door Tuinhout Compleet te vervaardigen? Dan kiest u voor duurzaam hout dat afkomstig is van de Douglas Spar. Douglas hout is bestand tegen neerslag en wind, waardoor u het gedurende slecht weer niet per se hoeft te beschermen. Gemiddeld gaan de producten die van Douglas hout gemaakt zijn 10 tot 15 jaar mee. Natuurlijk wil het oog ook wat. Douglas hout heeft een heel mooie uitstraling. Het is roodbruin van kleur en heeft een mooie vlamstructuur. Tuinhout Compleet levert het hout in verschillende soorten en maten, waaronder:

  • Planken;
  • Sponningsplanken;
  • Terras delen.

Meer informatie over de mogelijkheden

Door onze fotogalerie te bekijken, krijgt u een duidelijk beeld van het werk dat wij voor u kunnen verrichten. Ook voor maatwerk draaien wij onze hand niet om. Dus kunt u op onze website niet direct vinden waarnaar u op zoek bent, informeer dan gerust even naar de mogelijkheden. Kunt u niet wachten tot er een Douglas houten tuinhuis in uw tuin staat? Bel ons dan voor meer informatie of maak een afspraak om de showroom te bezichtigen: 0416 85 85 02.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's:

    0