Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Douglas overkapping

Een Douglas hout overkapping, ziet u die al in uw tuin staan? Waarom laat u deze niet bouwen door een expert als Tuinhout Compleet? Bij ons kunt u terecht voor een scala aan producten gemaakt van Douglas- en eikenhout, waaronder overkappingen en terrasdelen. Wij laten ons hout overkomen uit Frankrijk, waar het afkomstig is van PEFC gecertificeerde zagerijen. Koopt u bij ons dus producten van Douglas- of eikenhout? Dan weet u dat u een eerlijk product van eerlijk hout in huis haalt.

Douglas hout overkapping laten maken: de kenmerken van Douglas hout

Kiest u ervoor om een Douglas hout overkapping te laten maken en plaatsen, zodat u tijdens neerslag toch droog in de buitenlucht kunt staan of zitten? Wanneer u door Tuinhout Compleet een overkapping van Douglas hout laat maken, dan krijgt u een overkapping die gemaakt is van hout dat afkomstig is van de Douglasspar. Douglas hout is erg geschikt voor het maken van constructies die buiten komen te staan, omdat het erg sterk en stabiel is. Onbehandeld Douglas hout gaat doorgaans 10 tot 15 jaar mee en is dus heel duurzaam. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar dat is ook voor u heel voordelig. U hoeft niet snel uw overkapping te laten vervangen en dat bespaart u een hoop tijd en kosten. De Douglas planken die te gebruiken zijn voor het maken van een overkapping zijn verkrijgbaar in verschillende maten:

  • 22 x 150 mm. U gebruikt deze scherpkantige plank als potdekselplank, schuttinghout of dakbeschot;
  • 27 x 275 mm. Te gebruiken voor potdekselwerk.

Bel voor meer informatie

Wilt u graag dat wij u van dienst zijn bij het vervaardigen van een Douglas hout overkapping? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op: 0416 85 85 02. Maak meteen een afspraak om het hout te bekijken in onze showroom. Voor een beeld van ons werk kunt u de fotogalerie bekijken. Vindt u op onze website niet direct wat u zoekt? Dan is het goed om te weten dat u ook voor maatwerk bij ons terecht kunt. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's: