Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl inloggen
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
Levertijd is 10 werkdagen.
 0416 8585 02

Douglas hout

Douglas hout van Tuinhout Compleet is afkomstig van de douglasspar en importeren wij uit Frankrijk. Dit douglas hout wordt enkel uit PEFC gecertificeerde zagerijen ingekocht. Door zijn natuurlijke duurzaamheid (klasse 3/4) is douglas hout zeer geschikt voor constructies die buiten komen te staan en te maken krijgen met diverse weersomstandigheden. Hierbij kunt u denken aan veranda’s, overkappingen, paardenstallen, kapschuren, gevelbekleding, schuttingen en dergelijke.

Toont alle 28 resultaten

Diverse toepassingen van het douglas hout zijn mogelijk

Douglasbalken zijn door de hoge sterkte en stabiliteit ideaal toepasbaar als staander in diverse constructies. Douglas hout heeft van oorsprong een roodbruine kleur. Door de mooie vlamstructuur heeft het ook een warme uitstraling. Het heeft onbehandeld een minimale levensduur van 10-15 jaar. Douglas hout is vrijwel onbekend, maar groeit steeds meer in populariteit. Het staat mooi in tuinen en het is ook nog eens erg stevig. Daarnaast kunt u in onze webshop ook terecht voor verschillende soorten eikenhout.

Bestel direct online!

Bestel direct douglas hout online uit onze webshop. In het overzicht hieronder maakt u uw keuze. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op door te bellen naar 0416 85 85 02 om de mogelijkheden met onze specialisten te bespreken. Ook als u nog advies nodig heeft zodat u een weloverwogen keuze kunt maken, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's:

0