Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
In 10 werkdagen leverbaar
 0416 8585 02

Douglas hout Rotterdam

Wat dacht u van Douglas hout als bouwmateriaal voor uw nieuwe schuur of tuinhuis in Rotterdam? Douglas hout van Tuinhout Compleet is sterk, duurzaam en aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast is al het Douglas hout in het assortiment afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in Europa. Alle Houtproducten van Tuinhout Compleet dragen dan ook het PEFC-keurmerk. Plaats uw bestelling vandaag nog of neem contact op bij vragen.

Toont alle 23 resultaten

Douglas hout in Rotterdam; van ruwe balken tot complete terrasdelen

Als u zelf al een ontwerp heeft gemaakt voor uw tuin in Rotterdam, is het kopen van ruwe balken en planken van Douglas hout een goed idee. Nog beter is dat deze voor u op maat gezaagd kunnen worden! Wilt u voor een bescheiden prijs een tuinhuis, schuur of terras aanleggen? Tuinhout Compleet doet zijn naam eer aan door complete terrasdelen en blokhut profielplanken in het assortiment op te nemen. Deze delen passen eenvoudig in elkaar waardoor u in korte tijd uw tuin in Rotterdam heeft verfraaid met een terras of blokhut van Douglas hout!

Wilt u meer weten? Tuinhout Compleet helpt u verder!

Twijfelt u nog tussen de beschikbare houtsoorten van Tuinhout Compleet? Dan kan extra informatie u helpen om een keuze te maken! Neem hiervoor contact op met Tuinhout Compleet door even te bellen met 0416 85 85 02.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's:

    0