Bezorg info
Klantenbeoordeling /5
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging
 
Veilig betalen via IDEAL
 
In 10 werkdagen leverbaar
 0416 8585 02

Douglas hout Oss

Tuinhout Compleet staat tot uw dienst als u Douglas hout in de omgeving van Oss wilt toepassen. Wij werken uitsluitend met Eiken- en douglashout dat afkomstig is uit in Frankrijk gevestigde zagerijen met het PEFC keurmerk.

Toont alle 23 resultaten

Gebruik Douglas hout in de omgeving van Oss

U wilt in de tuin graag verschillende houten constructies toepassen en het liefst met één houtsoort, zodat het geheel een rustige uitstraling krijgt. Dit is mogelijk met Douglas hout in de omgeving van Oss.

  • Het hout bevat een natuurlijke duurzaamheid in klasse 3 / 4 waardoor het bestand is tegen weer en wind. Dit maakt het erg geschikt voor buitenconstructies als een veranda, paardenstal of schutting;
  • Oorspronkelijk is het hout rood-bruin van kleur en heeft het een vlamstructuur. Dit zorgt samen voor een warme uitstraling;
  • Onbehandeld kunt u rekenen op een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar;

Meer weten

Douglas hout dat u in de omgeving van Oss wilt gebruiken, is afkomstig van de Douglas spar. Wilt u graag meer informatie over onze diensten of een bezoek brengen aan onze showroom? Bel ons dan voor een afspraak: 0416 85 85 02. Via de fotogalerie krijgt u een duidelijk beeld van het werk dat wij kunnen afleveren. Ook maatwerk kunnen wij voor u verzorgen.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's:

    0