Vanaf €1300,- gratis bezorging

Door heel Nederland

Veilig betalen via IDEAL

Veilig, snel en makkelijk

Snelle levering

Levertijd binnen 10 werkdagen

Douglas hout olie

Het is altijd belangrijk om constructies van Douglas hout te behandelen met olie wanneer deze in contact komen met de open lucht. Douglas hout wordt veel gebruikt voor het bouwen van overkappingen of bij het aanleggen van een veranda omdat het een houtsoort is die zich makkelijk laat bewerken. Het is dan echter wel cruciaal om de constructie van Douglas hout een nabewerking met olie te geven om verkleuren en slijtage tegen te gaan. Doet u dit niet dan kan het hout zelfs binnen een week al gaan verkleuren. Bij Tuinhout Compleet kunt u terecht voor speciale Douglas hout olie die zorgt voor een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en verkleuringen door het zonlicht. U kunt deze olie online bestellen in onze webshop en bij vragen over deze producten horen wij dit graag van u.

Voordelen van Douglas hout olie voor uw project

Buiten de reeds genoemde voordelen, biedt Douglas hout olie van Tuinhout Compleet nog een aantal voordelen voor uw project:

  • Na een behandeling met Douglas hout olie is het hout waterafstotend, zonder dat het hout verstikt wordt;
  • Het hout wordt beschermd tegen uitdrogen;
  • Scheuren ontstaan veel minder snel;
  • Het gaat niet bladderen.

Met de Douglas materialen van Tuinhout Compleet krijgt uw project een veel langere levensduur, en daar plukt u de vruchten van! Plaats uw bestelling via onze webshop of neem bij vragen contact op met Tuinhout Compleet door te bellen met telefoonnummer 0416 85 85 02.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina’s:

De waardering van www.tuinhout-compleet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 311 reviews.
Product toevoegen
Product details worden opgehaald...