Bezorg info Reviews
€0,00
0416 8585 02 info@tuinhout-compleet.nl
 
Vanaf €1200,- gratis bezorging Door heel Nederland
 
Veilig betalen via IDEAL Veilig, snel en makkelijk vanaf de bank thuis
In 10 werkdagen leverbaar Door onze uitgebreide voorraad!

Douglas carport

Tuinhout Compleet helpt u graag bij het realiseren van een Douglas houten carport. Wij werken enkel met PEFC gecertificeerd hout dat afkomstig is van zagerijen in Frankrijk.

Laat een Douglas houten carport maken

U hebt al een schitterende oprit voor de deur zodat u de auto altijd in de buurt kunt parkeren. Hoewel u hier al erg blij mee bent, zou een Douglas houten carport u helemaal gelukkig maken. Zo heeft uw bolide geen last van weersomstandigheden als regen en sneeuw. Het Douglas hout van Tuinhout Compleet heeft de volgende kenmerken:

  • Het heeft van origine een bruin-rode kleur en het is voorzien van een vlamstructuur. Samen zorgt dit voor een warme uistraling;
  • Door de duurzaamheid van het hout is het bestand tegen alle weertypes en kan het in weer in wind buiten staan;
  • Het heeft onbehandeld een levensduur van minimaal 10 tot 15 jaar.

Meer weten

het hout is bovendien in balkvorm erg stabiel en sterk zodat u het als staander in diverse constructies kunt gebruiken. Indien u graag wilt dat wij u helpen bij de realisatie van een Douglas houten carport, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0416 85 85 02 en een afspraak maken om de showroom te bekijken. In onze fotogalerie kunt u voorbeelden bekijken van ons werk, en ook kunnen wij maatwerk afleveren.

Andere bezoekers bezochten ook de volgende pagina's: